Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Een uitje in Gelderland? Probeer karten!

Op zoek naar een uniek en uitdagend uitje in Gelderland? Probeer dan een spannende heat karten bij een van de kartbanen die Gelderland rijk is. Vanwege de ligging van de circuits is er altijd een baan die bij jou in de buurt ligt. Zo zijn er kartbanen in:

Gelderland is perfect voor jouw kart uitje omdat de provincie beschikt over indoor en outdoor kartbanen. Zo is er voor iedere gelegenheid een geschikte kartbaan te vinden.

Ontdek de unieke kartbanen in Gelderland

Alle kartbanen van Gelderland hebben unieke en uitdagende onderdelen. Zo moet je voor het echte outdoor racegevoel naar Eefde om te karten op de kartbaan van Adventure Eefde. Deze kartbaan is 600 meter lang en is perfect voor alle snelheidsduivels. Ga met volle snelheid over het circuit en bewijs dat jij het in je hebt om de winnaar te worden. Verder kan je ook nog van andere leuke outdoor activiteiten genieten zoals klettersteigen en een klimbos. Wil jij ook zo’n onvergetelijk uitje boeken? Ontdek dan alle beschikbare deals en boek snel je tickets.

Liefhebbers van in- en outdoor moeten naar ZERO55 in Apeldoorn voor de enige kartbaan van Nederland met een indoor en outdoor gedeelte. Scheur in elektrische karts over de 340 meter lange kartbaan en ontdek of jij het in je hebt om de race te winnen. Zo’n unieke ervaring moet je meemaken. Daarnaast kan je ook genieten van andere geweldige activiteiten zoals een escape room en lasergamen. Combineer nu jouw favoriete activiteiten en geniet van een dag vol plezier!

Wil je een multi-level kartbaan proberen met een unieke kombocht? Dan is Planet Awesome in Nijmegen perfect voor jou!

Drift karten in Harderwijk

Toch liever een unieke kart ervaring? Drift karten bij De Fabriek in Harderwijk is perfect voor jou. Hier kan iedereen vanaf 8 jaar oud al komen drift karten. Een unieke beleving voor jong en oud. Scheur over de indoor kartbaan in de drift karts en haal de tegenstanders in op de speciale plekken op de baan. De perfecte activiteit voor elke gelegenheid! Bekijk snel alle mogelijkheden.

Karten in Gelderland is veilig voor iedere racer

Wanneer je kiest voor karten in Gelderland, beleeft iedere racer gegarandeerd een veilige dag. Voordat je aan de heat begint, krijg je veiligheidsinstructies. Deze veiligheidsinstructies zorgen ervoor dat jij op een veilige manier over de kartbaan kan scheuren.

Het ideale groepsuitje: karten in Gelderland

Karten in Gelderland is het leukste uitje om te doen met een groep. Of je nou op zoek bent naar een locatie om een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of werkuitje te organiseren: bij de kartbanen in Gelderland is het allemaal mogelijk. Ontdek snel alle arrangementen.

3 redenen om te kiezen voor karten in Gelderland

  • Verschillende waanzinnige kartbanen in Gelderland
  • Veilig voor iedereen
  • Ideaal groepsuitje voor elke gelegenheid

Praktische informatie voor karten in Gelderland

Zin gekregen in een spannende race in Gelderland? Plan jouw bezoek aan één van de leuke kartbanen.

Adventure Eefde

Elzerdijk 44, 7211 LT Eefde

ZERO55 Apeldoorn

Dubbelbeek 52, 7333 NJ Apeldoorn

Planet Awesome Nijmegen

Energieweg 102, 6541 CZ Nijmegen

Kartbaan Duiven

Nieuwgraaf 5, 6921 RJ Duiven

Kartbaan Entertainment Center Winterswijk

Tinbergenstraat 3, 7102 JK Winterswijk

 

Veel gestelde vragen over karten in Gelderland

Ja, karten is verantwoord voor kinderen. Elke kartbaan in Gelderland treft maatregelen om het karten voor ieder kind veilig te laten verlopen.

  • Vooraf wordt een duidelijke veiligheidsinstructie gegeven.
  • Kinderen karten in speciale kinderkarts. Kinderkarts zijn niet alleen kleiner van formaat, ze hebben ook iets minder kracht en gaan minder snel. Zo kunnen kinderen genieten van de actie en de spanning op een veilige manier.
  • Kinderen racen niet op dezelfde baan als volwassenen.
  • Afhankelijk van de kartbaan, geldt er een minimumlengte of een minimumleeftijd om te mogen karten. Deze eisen kunnen per kartbaan verschillen.

Kinderen zullen nog lang te spreken zijn over hun avontuur op de kartbaan. Kom dus vooral karten in Gelderland met de kinderen! Welke kartbaan ga jij als eerste ontdekken?

Wil jij indoor karten? Dan ben je in Gelderland aan het juiste adres! Planet Awesome in Nijmegen tilt indoor karten naar een hoger niveau. Deze multi-level kartbaan is voorzien van spannende bochten, waaronder de kombocht: een unieke bocht in Nederland met een extreme verkanting. Daarnaast kart jij in supersnelle elektrische karts. Een ervaring om nooit te vergeten. Wil jij zowel indoor als outdoor karten? Ontdek dan ZERO55 in Apeldoorn. In elke heat kart jij zowel binnen als buiten. Zo combineer je het beste van beide werelden. Ben jij klaar voor dit circuit?

Wie outdoor karten zegt, zegt Adventure Eefde. Adventure Eefde betekent avontuur, snelheid en competitie. Deze 600 meter lange kartbaan is voorzien van veel rechte stukken, waardoor jij extra snel kunt racen. Ook kom je technische bochten tegen op het circuit, waar jouw stuurkunsten op de proef worden gesteld. Kun jij niet kiezen tussen indoor en outdoor karten? Of wil je graag beide combineren? Dan is ZERO55 in Apeldoorn dé kartbaan voor jou. Hier kart jij binnen en buiten. Deze combinatie vind je verder nergens anders in Nederland. Probeer deze dynamische kartbaan uit met vrienden voor een dagje uit om nooit te vergeten.