Karten in Voorthuizen

Karten Voorthuizen

Houd jij van een uniek uitje? Dan is karten nabij Voorthuizen, Gelderland perfect voor jou. Deze activiteit is snel, spannend en competitief. Daag al jouw familieleden, collega’s of vrienden uit en maak je klaar voor een spannende race. Wie zal er het snelst over het circuit scheuren? Kom erachter met karten Voorthuizen.

Ontdek de leukste kartbaan nabij Voorthuizen

Om een gave kartbaan te bezoeken hoef je niet ver van Voorthuizen te rijden. Binnen minder dan een half uur rijden bereik je De Fabriek. Hier ga je niet zomaar karten maar ga je drift karten! Een super leuke manier van over het parcour scheuren omdat jouw kart alle kanten op gaat. Het gaat hier daarom ook om beheersing en tactiek. Kom daarom zeker ook karten in Harderwijk.

Jong en oud genieten van karten Voorthuizen

Het is al mogelijk om te karten vanaf 8 jaar oud nabij Voorthuizen. Ook geldt er een minimale lengte van 1.30m. Zo is het dus ook super leuk om samen met een familie uitje of kinderfeestje te gaan drift karten nabij Voorthuizen.

Geniet van een veilig uitje karten nabij Voorthuizen

Karten nabij Voorthuizen is veilig. Voordat de activiteit begint ontvangt iedereen veiligheidsinstructies. De werknemers van De Fabriek zullen alles vertellen over de activiteit zo dat jij en je vrienden op een veilige manier kunnen drift karten. Er zal altijd een werknemer bij de race blijven om een oogje in het zeil te houden.

3 redenen waarom je kiest voor karten Voorthuizen

  • Een unieke ervaring: drift karten in Harderwijk
  • Jong en oud genieten van dit uitje
  • De perfecte activiteit voor elke gelegenheid

Praktische informatie karten Voorthuizen

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur en kom bij De Fabriek drift karten. Het is een half uur rijden vanaf Voorthuizen.

De Fabriek

Baanweg 30, 3844 KS Harderwijk

Veel gestelde vragen over Voorthuizen

Waar kan ik karten nabij Voorthuizen?

Karten nabij Voorthuizen, Gelderland kan bij De Fabriek in Harderwijk.

Wat voor kartbaan is er te vinden nabij Voorthuizen?

De kartbaan nabij Voorthuizen is indoors.

In wat voor karts race je bij de kartbaan nabij Voorthuizen?

In de buurt van Voorthuizen race je in drift karts bij De Fabriek. Deze zijn anders dan normale karts omdat je alle kanten op kan gaan.

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Voorthuizen?

De lengte van de kartbaan van De Fabriek is onbekend.