Karten in Ede

Een dagje karten doe je in omgeving Ede

Ben jij op zoek naar een gaaf uitje? Kom dan zeker karten nabij Ede, Gelderland. De leukste activiteit voor jong en oud en voor elke gelegenheid.

In de buurt van Ede kan je komen racen bij The Maxx. Een super leuke indoor kartbaan waar je helemaal los kan gaan in de elektrische karts. Wil jij ook de adrenaline kick beleven? Kom dan zeker langs.

Karten in de buurt van Ede bij ZERO55

Bij ZERO55 Apeldoorn ben je op het juiste adres voor een uniek uitje. Dit is de gaafste kartbaan om te bezoeken wanneer jij wilt komen karten. Hier ga je namelijk zowel indoor als outdoor karten. De kartbaan is ook voorzien van elektrische karts. Dit is beter voor het milieu en ook voor de luchtkwaliteit. En het allerleukste van elektrische karts? De booster button, zo vlieg jij al je voorgangers voorbij. Ben jij klaar om te kijken wie de volgende Max Verstappen uit jouw vriendengroep is op de kartbaan nabij Ede? Bekijk gauw alle beschikbare deals en plan snel jouw bezoek.

Binnen 50 minuten vanaf Ede vind je de legendarische outdoor kartbaan van Adventure Eefde. Dit is een stuk rijden naar Eefde maar is het dubbel zo dwars ook waard! Deze 600 meter lange outdoor kartbaan is de ideale plek om jouw inner F1-coureur naar boven te halen. Ga met volle snelheid over het circuit en haal al jouw competitie in op de lange rechte stukken. Verder beleef je nog meer leuke outdoor activiteiten want je kan jouw uitje ook combineren met een bezoek aan het klimbos. Bekijk alle mogelijke deals en boek jouw tickets nu!

Geniet van meerdere activiteiten

Niet alleen voor karten kan je terecht in omgeving Ede. Bij ZERO55 Apeldoorn kan je uit nog veel meer leuke activiteiten kiezen zoals lasergamen en VR. Ook The Maxx heeft nog veel meer indoor activiteiten zoals glowgolf, een escaperoom en poolen. Kortom, er is voor ieder wat wils! Daarom is karten nabij Ede een perfecte activiteit voor iedereen en elke gelegenheid. Organiseer je kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of gewoon een avondje met vrienden in Apeldoorn of Veenendaal. Ben jij klaar voor de start? In 3… 2… 1… GO!

Veel gestelde vragen over Ede

Welke kartbaan is te vinden in Ede?

Karten in de buurt van Ede, Gelderland kan bij ZERO55 Apeldoorn, Adventure Eefde en The Maxx Veenendaal.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Ede?

Karten in de buurt van Ede kan in Apeldoorn, Eefde en Veenendaal.

Zijn de kartbanen nabij Ede indoor of outdoor?

De kartbaan The Maxx in Veenendaal is indoor.
De kartbaan ZERO55 in Apeldoorn is zowel indoor als outdoor. Een unieke combinatie!
De kartbaan Adventure Eefde in Eefde is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Ede?

De kartbaan van The Maxx Veenendaal is 300 meter lang.
De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter lang (waarvan 240 meter indoor en 100 meter outdoor).
De kartbaan van Adventure Eefde is 600 meter lang.