Karten in Lochem

Karten in Lochem

Wil jij karten in Lochem, Gelderland? Dan wil je de kartbaan van Adventure Eefde zeker niet missen. Op deze kartbaan kun je geweldig karten op een outdoor circuit. Het moderne circuit is ideaal voor echte snelheidsduivels. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin! Of kom jij gezellig langs met vrienden of collega’s?

Karten in Lochem op een outdoor kartbaan

Op het outdoor circuit van Adventure Eefde kun je optimaal racen en hoge snelheden bereiken – tot wel 70 kilometer per uur! Adventure Eefde beschikt over een outdoor kartbaan van 600 meter. Voel de wind in je haren terwijl je geniet van de actie op de baan. Outdoor kartbanen zijn ook breder dan indoor kartbanen, waardoor je makkelijker kunt inhalen. Hier ervaar je een ware Formule 1 competitie.

Karten in de buurt van Lochem bij ZERO55

In de buurt van Lochem kan jij ook komen karten in Apeldoorn. Op de unieke kartbaan van ZERO55 race jij zowel indoor als outdoor. Daarnaast race je hier milieubewust want er wordt gebruik gemaakt van elektrische karts. Om jouw dagje karten nog leuker te maken kan je er ook voor kiezen om andere activiteiten te doen zoals bowlen en lasergamen. Maak je klaar voor een onvergetelijk uitje en bekijk snel alle deals.

Karten in Lochem - ook voor de kleintjes

Voor kinderen is karten ook een geweldige ervaring. Bij Adventure Eefde kunnen ook de kleintjes genieten op de kartbaan. Kinderen tussen 3 en 7 jaar kunnen mee racen in een duokart. Deze karts zijn speciaal ontworpen om de veiligheid van kinderen te waarborgen. De gastvrije medewerkers van Adventure Eefde geven vooraf duidelijke instructies en er is genoeg ruimte voor vragen.

Vanaf 8 jaar mogen de kinderen zelf karten in een kinderkart. Deze kinderkarts gaan minder snel en zijn minder krachtig. Ook racen ze op een baan zonder volwassenen. Kinderen kunnen zo racen op een veilige manier.

Vanaf 13 jaar mogen kinderen mee karten met de volwassenen.

Boek vandaag nog jouw dagje karten in Lochem!

Een kinderfeestje in Lochem

Ook voor een kinderfeestje is Adventure Eefde in Lochem geschikt. Op de kartbaan beleven de kinderen een spannende dag. Karten is voor kinderen een echte competitieve en uitdagende activiteit waar ze nog lang over zullen napraten. Je kunt arrangementen boeken waarbij de kinderen ook iets lekkers te eten en te drinken krijgen na het karten. Ook kun je karten combineren met klimmen, zodat de kids meerder activiteiten kunnen proberen.

Veel gestelde vragen over Lochem

Waar kan ik karten in Lochem?

Karten in Lochem kan bij Adventure Eefde. In de buurt van Lochem kan je karten bij ZERO55 Apeldoorn.

Is karten in Lochem indoor of outdoor?

Karten in Lochem doe je op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde. Bij ZERO55 Apeldoorn kart je op de gemixte indoor en outdoor baan.

Vanaf welke leeftijd mag je komen karten in Lochem?

Karten in Lochem doe je bij Adventure Eefde. Hier geldt een minimumleeftijd geldt van 8 jaar en een minimumlengte van 1.35m. Karten bij ZERO55 Apeldoorn is mogelijk wanneer je langer bent dan 1.40m.

Zijn er ook andere activiteiten in Lochem?

Bij Adventure Eefde in Lochem kun je naast karten, ook klimmen. Je kunt beide activiteiten ook combineren voor het ultieme dagje uit. Bij ZERO55 Apeldoorn zijn er ook andere activiteiten mogelijk zoals bowlen en lasergamen.