Karten in Epe

Karten nabij Epe

Racefanaten opgelet! Ben jij klaar om jouw kart skills ultiem op de proef te stellen? Kom karten nabij Epe, Gelderland en laat zien dat jij de snelste heats van de dag racet. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor de ultieme dag uit. Claim de hoogste plek op het scorebord.

Ontdek de leukste kartbaan in de buurt van Epe

Als je op zoek bent naar een plek om de innerlijke Formule 1-coureur in je los te laten, is karten nabij Epe de beste optie. Op minder dan een halfuur rijden van Epe vind je de spectaculaire kartbaan ZERO55 Apeldoorn. Hier vind je 340 meter aan raceplezier.

Een uniek uitje tijdens karten nabij Epe

Karten nabij Epe wordt een dag om nooit te vergeten, want hier beleef je een race zoals je die nog nooit hebt ervaren. Geniet van een fantastische combinatie van indoor en outdoor karten: een unieke combinatie in Nederland! Met ruim 100 meter aan outdoor plezier en een uitdagend 240 indoor circuit kan jij je geluk niet op.

Karten voor kinderen in de buurt van Epe

Het leuke aan karten nabij Epe is dat ook de kinderen kunnen scheuren. De kleine waaghalzen racen in speciale kinderkarts, waar elk aspect van veiligheid in is meegenomen. Deze karts zijn kleiner, hebben minder power en zijn makkelijker om te sturen.

Een veilige ervaring tijdens karten nabij Epe

Niet alleen is karten super gaaf, het is ook nog eens erg veilig. Voordat je de kartbaan in Apeldoorn betreedt ontvang je veiligheidsinstructies. Gedurende deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kartbaan, de kart en de regels. Daarna is het tijd om los te gaan op het circuit.

Driftkarten bij Epe

Dichtbij Zwolle is er nog een geweldige kartbaan die iets anders biedt dan de normale kartbaan. Bij De Fabriek in Harderwijk, Gelderland kun jij namelijk gaan drift karten. Bij deze indoor kartbaan zijn de karts niet enkel gebouwd om hard naar voren te gaan, maar ook hard opzij. Ben jij behendig genoeg om de go-kart over de finish te krijgen? Kom er achter tijdens indoor drift karten bij De Fabriek.

3 redenen om te kiezen voor karten nabij Epe

  1. Unieke combinatie van in- en outdoor karten
  2. Geschikt voor kinderen
  3. Veilig voor elke racer

Praktische informatie om te karten nabij Epe

Klaar om de voetsporen van Max Verstappen te treden? Maak je klaar voor een race bij ZERO55 Apeldoorn.

ZERO55 Apeldoorn

Dubbelbeek 52, 7333 NJ Apeldoorn

Veel gestelde vragen over Epe

Waar kan ik karten nabij Epe?

Karten nabij Epe in Gelderland kan bij ZERO55 Apeldoorn & De Fabriek.

Wat kan je verwachten van de kartbanen nabij Epe?

Karten nabij Epe is een fantastische ervaring voor jong en oud. Je maakt jouw dag nog meer spectaculair door karten te combineren met een andere gave activiteit bij ZERO55 en De Fabriek. Ontdek alle mogelijkheden in Apeldoorn en Harderwijk.

Is de kartbaan nabij Epe indoor of outdoor?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is zowel indoors als outdoors.

De kartbaan van de Fabriek is indoors.

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Epe?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter.

De lengte van de kartbaan van de Fabriek is onbekend.