Karten in Zutphen

Karten in Zutphen

Ben jij op zoek naar een sensationeel uitje? Kom dan zeker karten in de buurt van Zutphen, Gelderland. Karten is het ideale uitje voor jong en oud. Het is niet alleen een leuke, maar ook een veilige activiteit. Ontdek nu de mogelijkheden om te komen karten in de buurt van Zutphen.

Karten in de buurt van Zutphen is de leukste activiteit

Wil jij graag iets actief, snel en competitief doen? Dan is karten in de buurt van Zutphen het perfecte uitje voor jou! Samen met jouw vrienden, familie of collega’s ga jij de uitdaging aan. Wie is het snelst? Ontdek dit nu bij Adventure Eefde in Eefde.

Een andere gave kartbaan om te karten in de buurt van Zutphen is ZERO55 Apeldoorn. Hier scheur jij over de indoor én outdoor baan. Deze combinatie is een unieke beleving. In de elektrische karts ga jij voor de eerste plek. Wordt jij de winnaar van de race? Daarnaast kan je ook nog genieten van andere activiteiten. Ontdek alle mogelijkheden in Apeldoorn en plan snel je bezoek.

Iedereen kan komen karten in de buurt van Zutphen

Wat karten in de buurt van Zutphen zo leuk maakt, is dat iedereen het kan komen doen. Vanaf 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35m zijn er namelijk kinderkarts beschikbaar. Daarom kunnen zelfs de kleinsten genieten van dit gave uitje. Karten in Zutphen is dus ook erg aan te raden voor familie uitjes.

Boek het leukste uitje: karten in de buurt van Zutphen

Ben jij niet van suiker en houd je van avontuur? Dan is Adventure Eefde perfect voor jou! Hier kan je namelijk outdoor karten over het circuit van maar liefst 600 meter lang. Ook voor een vrijgezellenfeestje, kinderfeestje of bedrijfsuitje kan je bij Adventure Eefde terecht voor jouw snelle en actieve dagje uit. Karten in de buurt van Zutphen bij Adventure Eefde is de meest geschikte activiteit voor elke gelegenheid.

Even bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje? Ook dat is mogelijk in Zutphen, want er is namelijk een restaurant bij de kartbaan aanwezig. Reserveer nu jouw uitje om te komen karten in de buurt van Zutphen en geniet van de snelheid die de kartbaan in Gelderland te bieden heeft.

Veel gestelde vragen over Zutphen

Welke kartbaan is te vinden in Zutphen?

Karten in de buurt van Zutphen, Gelderland kan bij Adventure Eefde in Eefde en bij ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Zutphen?

Karten in de buurt van Zutphen kan in Eefde en Apeldoorn. Dit is het ultieme uitje voor jong en oud. Ontdek alle mogelijkheden zelf en ervaar deze unieke kartbaan. Na afloop geniet je van een heerlijk hapje en drankje in het restaurant.

Is de kartbaan in Zutphen indoor of outdoor?

De kartbaan van Adventure Eefde in de buurt van Zutphen is outdoor.
De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn in de buurt van Zutphen is indoor én outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Zutphen?

Bij de kartbaan in de buurt van Zutphen is de lengte van de kartbaan als volgt:

  • Adventure Eefde is 600 meter
  • ZERO55 Apeldoorn is 340 meter