Karten in Nijmegen

Bestseller in Nijmegen

 • Alle leeftijden
 • Hele week

Nijmegen: karten bij Planet Awesome (2x 10min)

Kom 2 razendsnelle heats E-karten

Planet Awesome Nijmegen

 • Nijmegen
4.3
4.3/5
Vanaf
34,00
p.p.

Populaire kartdeals in de buurt van Nijmegen

 • Go-karting ticket
 • Alle leeftijden
1u 30m
Planet Awesome Nijmegen
Nijmegen, Gelderland
4.3
4.3/5

per persoon

 • Go-karting ticket
 • Alle leeftijden
1u 45m
Planet Awesome Nijmegen
Nijmegen, Gelderland
4.3
4.3/5

per persoon

 • Go-karting ticket
 • Alle leeftijden
55m
jaar
ZERO55 Apeldoorn
Apeldoorn, Gelderland
4.1
4.1/5

per persoon

 • Combideal
 • Alle leeftijden
2u 10m
ZERO55 Apeldoorn
Apeldoorn, Gelderland
4.1
4.1/5

per persoon

 • Go-karting ticket
 • Kinderen
45m
jaar
Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.4
4.4/5

per persoon

 • Go-karting ticket
 • Volwassenen
45m
jaar
Adventure Eefde
Eefde, Gelderland
4.4
4.4/5

per persoon

Waarom Gokartingtickets.nl

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Gratis annuleren

Annuleer eenvoudig tot 24 uur voor aankomst.

Kom ook karten in Nijmegen

Ben jij op zoek naar spanning, sensatie en snelheid? Dan is karten in Nijmegen, Gelderland de ideale activiteit voor jou! Karten is een uitje vol actie en spanning. Iedereen geniet van de competitie op de baan. Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit en kom erachter wie de snelheidsduivel van jullie is. Misschien ben jij dat wel… Ga karten in Nijmegen, start de motoren en kom er achter wie als eerste bij de finish is!

3 redenen waarom jij wil karten in Nijmegen bij Planet Awesome:

 • Je kart op een indoor kartbaan met gave bochten en meerdere verdiepingen
 • Jong en oud beleeft een geweldige tijd op de baan
 • Je racet in elektrische karts op een modern circuit

Karten in Nijmegen is altijd een goed idee

De kartbaan waar je zijn moet in Nijmegen is Planet Awesome. Dit kartcircuit heeft unieke bochten en bijzondere karts die jouw kart uitje onvergetelijk maken. Je kart op een moderne kartbaan in elektrische karts. Deze zijn schoon, vrij van uitlaatgassen en milieuvriendelijk.

Het unieke kartcircuit in Nijmegen extra leuk door het multi-level aspect! De baan beslaat meerdere verdiepingen. Hierdoor wordt het karten extra spannend en afwisselend.

Heb jij nog een extra zetje nodig om jouw vrienden te verslaan? Gebruik dan de boostknop! Hiermee ga je extra snel en haal je jouw tegenstanders in. Ook is Planet Awesome perfect voor kinderfeestjes, familie uitjes, teamuitjes of vrijgezellenfeestjes. Kom karten over het 310 meter lange circuit in Nijmegen! Boek direct jouw tickets.

Karten in Nijmegen doe je indoor

Planet Awesome is een indoor kartbaan. Het grote voordeel van indoor karten is dat je altijd kunt racen, ook bij slecht weer. Daarnaast zijn indoor kartbanen extra dynamisch. Je vindt er gave bochten en meerdere verdiepingen om te racen. Voor recreatief karten is een indoor kartbaan fantastisch.

Planet Awesome is hierop geen uitzondering. Bij deze kartbaan word je verrast door het multi-level aspect en de uitdagende bochten. Zowel ervaren als beginnende racers beleven hier een fantastische dag.

Karten in Nijmegen is leuk voor jong en oud

Kinderen vanaf 1.40 meter lang mogen mee karten op de baan. Kinderen tot en met 13 jaar racen in speciale kinderkarts op een aparte baan. Zo krijgen zij ook een geweldige kart ervaring mee, maar racen zij op een veilige manier.

Kinderkarts zijn minder krachtig en gaan minder snel. Vooraf krijgen alle kinderen een uitgebreide veiligheidsinstructie. Ouders en/of begeleiders mogen meerijden op de baan met kinderen, maar wel met dezelfde snelheid om te veiligheid te waarborgen.

Kom dus gerust met de hele familie langs voor een onvergetelijk dagje uit! Karten in Nijmegen is een fantastische keuze voor iedereen. Boek vandaag jouw tickets.

Karten in Nijmegen met een groep of voor een feestje

Voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of verjaardag kun je ook terecht bij Planet Awesome. Je kunt hier niet alleen geweldig karten, maar je kunt karten ook combineren met andere activiteiten. Zo kun je hier ook bowlen, golfen en lasergamen. Op Gokartingtickets.nl krijg je de unieke mogelijkheid om meerdere activiteiten te combineren en zo helemaal zelf jouw dagje uit samen te stellen.

Kom jij karten in Nijmegen of zien we jou terug op de bowlingbaan? Je bepaalt het helemaal zelf!

Veel gestelde vragen over Nijmegen

Waar kan ik karten in Nijmegen?

Karten in Nijmegen kan bij Planet Awesome Nijmegen. Deze moderne kartbaan staat bekend om snelle, elektrische karts en gave bochten. Ook is het een multi-level circuit, wat de baan extra afwisselend maakt.

Wat kan ik verwachten van karten in Nijmegen?

De indoor kartbaan van Planet Awesome Nijmegen in Nijmegen, Gelderland is perfect voor een leuk uitje met vrienden of familie. Als je op zoek bent naar een unieke, bijzondere ervaring is dit de plek. Om de veiligheid garanderen, vertelt een medewerker aan het begin van de race alles wat je moet weten!

Is karten in Nijmegen indoor of outdoor?

De kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Nijmegen?

De Lengte van de kartbaan van Planet Awesome Nijmegen is 310 meter.