Karten in Harderwijk

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Harderwijk

Karten in Harderwijk

Ben jij op zoek naar een activiteit die snel, spannend en competitief is? Kom dan karten in of nabij Harderwijk, Gelderland! Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit, stap allemaal in een go-kart en ga de race aan. Wie gaat het snelst over het circuit? Kom erachter tijdens een heat karten in Harderwijk.

De leukste kartbaan in Harderwijk

Wil jij een unieke kart ervaring beleven? Kom dan driftkarten bij De Fabriek. Deze indoor kartbaan is perfect voor elke gelegenheid. Drift karten kan je namelijk met het hele gezin doen. Zo is het al mogelijk om vanaf 8 jaar (tot 14 jaar) te driftkarten bij De Fabriek. Hiervoor moeten kinderen minimaal 1.30m zijn en zullen zij driftkarten in speciale junior karts. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur en kom driftkarten bij De Fabriek.

Karten nabij Harderwijk

Rondom Harderwijk zijn een aantal geweldige kartbanen te vinden. Zo ligt bijvoorbeeld de geweldige baan van ZERO55 Apeldoorn in de buurt. Hier kan je binnen en buiten karten door deze unieke baan. In de elektrische karts beleef je zeker een uniek dagje uit. Hier wil je toch gekart hebben? Ook zijn er bij ZERO55 Apeldoorn nog veel meer leuke activiteiten te boeken. Ontdek snel de leukste deals en maak je klaar voor een fantastisch uitje. Bij ZERO55 ben je ook op het juiste adres voor feesten en partijen. Kom daarom zeker jouw kinderfeestje, bedrijfsfeestje of zelfs vrijgezellenfeestje vieren.

Maar er zijn nog andere banen in de omgeving van Harderwijk. Zo vind je in de buurt Kartbaan Lelystad en Coronel Kartracing Huizen. Ontdek hier alle kartbanen rond Harderwijk en maak snel jouw reservering voor een dag op de kartbaan.

Outdoor karten nabij Harderwijk

Vind jij het niet erg om iets langer te rijden voor een sensationele ervaring? Bezoek dan zeker Adventure Eefde! Deze outdoor kartbaan is een gave uitdaging voor beginnende en professionele karters. Op de 600 meter lange baan in Eefde kunnen alle snelheidsduivels hun geluk niet op. Maar dat is nog niet alles want je kan jouw bezoek aan Adventure Eefde ook combineren met andere fantastische outdoor activiteiten. Zo kan je het klimbos bezoeken en is er de mogelijkheid om te gaan klettersteigen. Ontdek alle beschikbare deals en maak je klaar voor een onvergetelijke dag.

Een unieke race experience nabij Harderwijk

Wil jij alvast oefenen voor jouw uitje naar de kartbaan door middel van een game? Dat kan! Bij Immersive Almere kun je gaan simracen. Dit is een unieke manier van racen en voelt door de simulatoren net als een echte race. Je kan jouw favoriete wagen kiezen en ook op welk circuit jij gaat racen. In Almere beleef je zo’n gave race experience nu zelf. Er zijn ook simulatoren aanwezig die mee bewegen én waarbij je een VR bril kan dragen. Zo’n realistische ervaring wil jij niet missen. Boek snel jouw tickets om te simracen in Almere en daag al jouw vrienden uit.

Veel gestelde vragen over Harderwijk

Waar kan ik karten in Harderwijk?

Karten in Harderwijk kan bij De Fabriek. Hier ga je driftkarten.

Karten in de buurt van Harderwijk kan bij ZERO55 Apeldoorn, Coronel Kartracing Huizen en Kartbaan Lelystad. Iets verder van Harderwijk vind je nog de geweldige kartbaan van Adventure Eefde.

Wat voor kartbanen zijn er te vinden in Harderwijk?

De kartbaan in Harderwijk is indoors.

In de buurt van Harderwijk kan je bij ZERO55 Apeldoorn indoor en outdoor karten, bij Coronel Kartracing Huizen is het indoor karten, bij Kartbaan Lelystad kan je outdoor karten en Adventure Eefde is indoor.

Met wat voor karts race je bij deze kartbanen in Harderwijk?

Bij De Fabriek in Harderwijk race je in drift karts. Deze zijn anders dan normale karts doordat je alle kanten op kan gaan.

Bij ZERO55 Apeldoorn en Coronel Kartracing Huizen race je in elektrische karts en bij Kartbaan Lelystad kun je je eigen kart meenemen wanneer je deze hebt. Ook kun je hier een kart huren en kun je in een duokart racen.

Wat is de lengte van de kartbaan in Harderwijk?

De lengte van de kartbaan van De Fabriek is onbekend.

Bij de kartbanen in de buurt van Harderwijk zijn de lengtes van de kartbanen als volgt:

  • ZERO55 Apeldoorn 340 meter
  • Coronel Kartracing Huizen 475 meter
  • Kartbaan Lelystad 735 meter