Karten in Eefde

Karten Eefde bij Adventure Eefde

Wil jij een dagje karten in Eefde, Gelderland? Ga karten bij Adventure Eefde! Op deze outdoor kartbaan kan jij de innerlijke Formule 1-coureur in je naar boven halen. Race in nieuwe karts op het moderne circuit. Elke snelheidsduivel kan hier zijn geluk op tijdens het racen door de scherpe bochten. Bekijk alle deals en kom outdoor karten bij Adventure Eefde.

Waarom outdoor karten in Eefde bij Adventure Eefde?

Karten in Eefde is een veel geboekte activiteit, omdat het een geschikte activiteit is voor zowel jong als oud. Of het nou gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje, outdoor karting is perfect voor elke gelegenheid. Maar ook zeker leuk om gewoon een actief dagje te beleven met vrienden! Bij Adventure Eefde kunnen zelfs de allerkleinsten terecht, waardoor echt iedereen plezier kan beleven tijdens dit uitje.

Karten op een van de uitdagendste circuits van Eefde

Bij Adventure Eefde beleef je de spannendste races op de outdoor kartbaan. Adventure Eefde beschikt over nieuwe karts waardoor jij optimaal kunt racen op het uitdagende circuit. Race over rechte stukken om vervolgens de juiste tactiek te kiezen om de technische bocht te nemen. Op deze kartbaan kun jij jouw kart skills in de praktijk toepassen en verder perfectioneren.

Karting Eefde in duo-karts

Aan de jongste racemonsters wordt bij Adventure Eefde ook gedacht! De kleinsten onder ons kunnen namelijk ook bij Adventure Eefde een spannende dag beleven. Adventure Eefde beschikt over dergelijke duo-karts. De allerkleinsten kunnen plaatsnemen naast een oudere snelheidsduivel en zo rondjes mee racen. De duo-karts zijn speciaal ontworpen om de veiligheid te garanderen van de allerkleinsten. Zo kunnen zij verantwoord en met plezier mee racen!

Vijf redenen waarom jij wilt karten bij Adventure Eefde

  • Karten bij Adventure Eefde is leuk voor zowel jong als oud.
  • Het is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid, zoals bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.
  • Er zijn duo-karts beschikbaar zodat zelfs de allerkleinsten mee kunnen.
  • Er zijn verschillende kart arrangementen waar je uit kunt kiezen.
  • Combineer outdoor karting met klimmen voor een avontuurlijke dag.

Is karting bij Adventure Eefde geschikt voor een kinderfeestje?

Outdoor karten bij Adventure Eefde is een spectaculaire activiteit voor een kinderfeestje. Deze activiteit is spannend, competitief en uitdagend. Voor kinderen is karten een echte adrenaline rush en kunnen zij racen om te kijken wie de échte Max Verstappen van de vriendengroep is. Om een avontuurlijk kinderfeestje te geven om nooit te vergeten moet je dus zeker komen karten bij Adventure Eefde!

Lees meer over waarom karten het ideale kinderfeestje is.

Is het indoor of outdoor karten bij Adventure Eefde?

Bij Adventure Eefde is het karten outdoor. De kartbaan is vol met uitdagende bochten. Buiten de tactische bochten waar jij je kart skills kunt oefenen en verbeteren zijn er ook genoeg rechte stukken op de kartbaan om je snelheid op te voeren.

Wat zijn de voordelen van outdoor karten?

Het grootste voordeel van outdoor karten is dat je veel harder kan racen dan bij indoor karten. Outdoor karting is hierdoor geschikt voor de échte snelheidsduivels. Met indoor karten bereik je meestal een maximale snelheid van 50 á 60 km per uur. Bij outdoor karten loopt dit op tot maar liefst 70 km per uur. Met outdoor karten heb je veel meer ruimte en kan je in het gras naast de baan belanden. Wil jij het liefst je gaspedaal tot de grond intrappen en lekker in de buitenlucht racen? Kom dan outdoor karten bij Adventure Eefde!

Nieuwsgierig? Lees meer over de leukste outdoor kartbanen van Nederland.

Zijn er naast outdoor karten ook andere activiteiten bij Adventure Eefde?

Behalve outdoor karting zijn er bij Adventure Eefde ook nog andere activiteiten om aan deel te nemen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen klimmen in het klimpark. Op gokartingtickets.nl kun je speciale deals boeken waarmee je meerdere activiteiten met elkaar kunt combineren. Zo kan je bijvoorbeeld eerst gaan karten en daarna gaan klimmen. Door zelf je eigen dag samen te stellen voldoet een uitje bij Adventure Eefde altijd aan jouw wensen. Stel nu jouw deal samen!

Karten in de buurt van Eefde

In de buurt van Eefde kan je terecht in Apeldoorn voor een geweldige kart ervaring. Op een halfuur rijden vind je ZERO55 Apeldoorn. Deze kartbaan is uniek in Nederland omdat je zowel indoor als outdoor gaat karten. Hoe gaaf is dat? Daarnaast is karten hier ook milieubewust want je racet in elektrische karts. Deze gave ervaring wil je niet missen! Je geniet hier ook van andere activiteiten zoals lasergamen en een escape room. Zo maak jij jouw dag nog leuker door verschillende activiteiten te combineren. Ontdek nu zelf de leukste deals en plan snel jouw bezoek aan ZERO55 Apeldoorn.

Veel gestelde vragen over Eefde

Vanaf welke leeftijd kan ik outdoor karten in Eefde bij Adventure Eefde?

Je bent van harte welkom om te komen karten bij Adventure Eefde vanaf 8 jaar met een minimum lengte van 1,35 meter. Volwassen kart is te boeken vanaf 12 jaar en een minimum lengte van 1,40 meter. De allerkleinsten mogen mee als bijrijder vanaf 3 jaar in een duo-kart.

Is karten veilig voor kinderen?

Ja, karten is veilig en verantwoord voor kinderen. Op de kartbaan van Adventure Eefde wordt veel gedaan om de veiligheid te waarborgen.

  • Er vinden duidelijke instructies plaatst bij aanvang van outdoor karten.
  • Kinderen dragen een neksteun en een passende en goedgekeurde helm.
  • Ieder kind krijgt, afhankelijk van zijn of haar lengte en leeftijd, een geschikte race kart toegewezen. Kinderkarts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Zo kunnen kinderen genieten van het karten, zonder dat ze de controle over hun kart verliezen. Houd er rekening mee dat kinderen minimaal 1,35 meter lang moeten zijn om mee te mogen karten.
  • Kinderen racen op andere banen dan volwassenen.

Kom dus gezellig karten met de kinderen in Eefde bij Adventure Eefde! Bekijk hier direct alle deals.

Zijn er groepsarrangementen voor karten bij Adventure Eefde?

Ben je op zoek naar een actieve groepsactiviteit voor een personeelsfeestje, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid? Dan is karten in Eefde bij Adventure Eefde een goede keuze. Karten is een spannende en dynamische activiteit om in groepsverband te doen. Daag je vrienden, collega’s of familie uit om te racen. Op de kartbaan kan je laten zien wie de beste race skills beheerst. Kom karten in Eefde voor een geslaagde dag! Bekijk hier alle deals!

Waar moet ik rekening mee houden met karten bij Adventure Eefde?

Om te mogen karten in Eefde moet je minimaal 8 jaar en minimaal 1,35 meter zijn. Duo-karten kan vanaf 3 jaar. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht wanneer je komt karten.