Karten in Limburg kun je in deze steden

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Op zoek naar een activiteit in limburg? Kom karten!

Limburg is met vijf kartbanen een provincie die meer dan genoeg te bieden heeft voor avonturiers. Van Venray tot Maastricht zijn verschillende indoor en outdoor kartbanen te vinden. Zo is ook vlakbij Heerlen, in Vaals, een indoor en outdoor kartbaan gelegen. Karten is de perfecte activiteit voor kinderfeestjes, vriendengroepen of een uitje met collega’s. Kan jij al je vrienden verslaan?

Een passende kartbaan voor ieder uitje

Limburg beschikt over een passende kartbaan voor ieder uitje. Er is keuze uit verschillende indoor en outdoor kartbanen, elektrisch of op benzine rijden en er zijn bijzondere banen met fly-overs. Omdat de circuits over de hele provincie zijn verspreid, is er altijd een kartbaan die dicht bij jou in de buurt ligt. De kartbanen bieden allemaal een unieke beleving en bieden genoeg mogelijkheden voor grotere groepen. Altijd veilig en altijd een spannende verzekerd!

Veel gestelde vragen over karten in Limburg

Er zijn zowel indoor als outdoor kartbanen te vinden in Limburg. Voor ieder wat wils dus!

Ja, karten in Limburg is ook geschikt voor kinderen.

Ja, de meeste kartbanen in Limburg beschikken over een restaurant en/of bar. Vaak ook nog met uitzicht over de kartbaan, zodat jij hier de mooiste foto’s kunt maken van de racers.