Karten in Deventer

Kom karten nabij Deventer

Ben jij op zoek naar een actief, snel en competitief uitje in de buurt van Deventer? Ga dan karten bij Adventure Eefde, ZERO55 Apeldoorn of ZERO55 Enschede! Hier kan jij terecht met jouw vrienden, familie of collega’s voor spannende middag of avond karten. Lijkt dit jou geweldig en wil je graag racen over het circuit? Dan ben je op beide kartbanen aan het juiste adres.

Ontdek de leukste kartbanen in de buurt van Deventer

Wil je graag naar buiten en ben jij niet van suiker? Dan ben je bij Adventure Eefde helemaal op de juiste plek. In Eefde is namelijk een outdoor kartbaan. Nadat je hebt geracet over het circuit is het tijd om uit te rusten onder het genot van een hapje en een drankje in het restaurant. Zo geniet je van alles wat Adventure Eefde nabij Deventer te bieden heeft! Combineer jouw kart uitje met een bezoek naar het klimbos en beleef een onvergetelijk uitje. Bekijk hier alle beschikbare deals en plan snel jouw bezoek.

Indoor en outdoor karten in de buurt van Deventer

Het circuit van ZERO55 Apeldoorn is een unieke ervaring. Op minder dan een halfuur rijden vanaf Deventer kan je in Apeldoorn terecht voor het allerleukste uitje. Je gaat namelijk racen over 240 meter indoor lengte en 100 meter outdoor lengte. Heb je net dat extra zetje nodig om jouw vrienden in te halen? Daar is iets op bedacht, namelijk de boosterbutton. Door deze in te drukken maak je extra vaart en haal je iedereen in. Tijdens het karten ruik je geen uitlaatgassen, omdat alle karts elektrisch zijn. Jij kan dus helemaal milieubewust over het circuit racen.

Op de andere locatie van ZERO55 kan jij ook terecht voor een onvergetelijke ervaring. Deze locatie vind je op 40 minuten vanaf Deventer in Enschede. De 425 meter lange indoor kartbaan is perfect voor alle snelheidsduivels. Je scheurt in elektrische karts over het circuit en haalt zo al jouw competitie in. Ook kan je komen lasergamen en is er een escape room. Combineer daarom zeker jouw kart uitje met een van de andere activiteiten voor een geslaagd dagje uit. Bekijk alle mogelijkheden en boek je tickets snel!

Veel gestelde vragen over Deventer

Waar kun je karten in Deventer?

Karten in de buurt van Deventer kan bij Adventure Eefde, ZERO55 Apeldoorn en ZERO55 Enschede.

Wat kan je verwachten van de kartbanen in de buurt van Deventer?

Adventure Eefde is een outdoor kartbaan, ZERO55 Enschede is een indoor kartbaan en ZERO55 Apeldoorn is zowel indoor als outdoor. Alle kartbanen zitten vol spannende bochten en snelle rechte stukken. Ook kun je bij de kartbanen een hapje eten of iets drinken.

Is de kartbaan in Deventer indoor of outdoor?

De kartbanen in de buurt van Deventer zijn indoor en outdoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Deventer?

Bij de kartbanen in de buurt van Deventer zijn de lengtes van de kartbanen als volgt:

  • Adventure Eefde: 600 meter
  • ZERO55 Apeldoorn: 340 meter
  • ZERO55 Enschede: 425 meter