Karten in Putten

Karten nabij Putten

Op zoek naar een dagje vol spanning en sensatie? Kom dan karten nabij Putten, Gelderland! Karten nabij Putten is de ideale activiteit voor elke gelegenheid. Of je nou een bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeestje wilt organiseren: alles is mogelijk. Natuurlijk is karten nabij Putten ook een tof idee voor een competitief uitje met vrienden.

Ontdek de waanzinnige kartbaan in de buurt van Putten

Wanneer je wilt karten in de buurt van Putten, kan je terecht bij ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn. Deze kartbaan is ongeveer een half uur rijden vanaf Putten. Hier vind je een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. Dit circuit is de ultieme uitdaging om jouw kart skills in praktijk toe te passen.

Het circuit heeft een lengte van 340 meter: 100 meter outdoor en 240 indoor. Je hoeft dus niet te kiezen tussen in- of outdoor karten: hoe leuk is dat! Mocht het buiten regenen, wordt de kartbaan omgetoverd tot een volledig indoor circuit. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over slecht weer, want jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes.

Driftkarten bij Putten

Dichtbij Zwolle is er nog een geweldige kartbaan die iets anders biedt dan de normale kartbaan. Bij De Fabriek in Harderwijk, Gelderland kun jij namelijk gaan drift karten. Bij deze indoor kartbaan zijn de karts niet enkel gebouwd om hard naar voren te gaan, maar ook hard opzij. Ben jij behendig genoeg om de go-kart over de finish te krijgen? Kom er achter tijdens indoor drift karten bij De Fabriek.

Karten nabij Putten is veilig voor iedereen

Je hebt geen ervaring nodig om te karten nabij Putten. Iedereen kan plezier hebben, ongeacht leeftijd of skills. Voordat je aan de race begint, ontvang je veiligheidsinstructies. Tijdens deze instructies leer je alles wat je moet weten over de kart, de baan en de regels. Zo kan iedereen vol vertrouwen over het circuit scheuren.

Karten met kinderen nabij Putten

De kleine snelheidsduivels kunnen ook genieten van karten in de buurt van Putten, want er zijn speciale kinderkarts beschikbaar. Deze karts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Kinderen kunnen zonder zorgen racen.

3 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Putten

  1. Gave kartbaan met een combinatie van in- en outdoor karten
  2. Veilige activiteit voor iedereen
  3. Geschikt voor kinderen

Praktische informatie om te karten nabij Putten

Klaar om de tijd van je leven te hebben op het circuit? Plan jouw bezoek aan ZERO55 Apeldoorn.

ZERO55 Apeldoorn

Dubbelbeek 52, 7333 NJ Apeldoorn

Veel gestelde vragen over Putten

Waar kan ik karten nabij Putten?

Karten nabij Putten in Gelderland kan bij ZERO55 Apeldoorn & De Fabriek.

Wat kan je verwachten van de kartbanen nabij Putten?

Karten nabij Putten is een fantastische ervaring voor jong en oud. Je maakt jouw dag nog meer spectaculair door karten te combineren met een andere gave activiteit bij ZERO55 en De Fabriek. Ontdek alle mogelijkheden in Apeldoorn en Harderwijk.

Is de kartbaan nabij Putten indoor of outdoor?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is zowel indoors als outdoors.

De kartbaan van de Fabriek is indoors.

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Putten?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter.

De lengte van de kartbaan van de Fabriek is onbekend.