Karten in Ermelo

Karten nabij Ermelo

Liefhebbers van snelheid en competitie opgelet! Ben je op zoek naar een activiteit vol adrenaline? Dan is karten nabij Ermelo, Gelderland de beste optie voor jou. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor de ultieme race. Kom erachter of jij net zoals Max Verstappen shinet op het asfalt.

Ontdek de gaafste kartbaan nabij Ermelo

Op ongeveer 30 minuutjes rijden van Ermelo vind je de waanzinnige kartbaan van ZERO55 in Apeldoorn. Karten nabij Ermelo is een spectaculair uitje, want hier vind je een combinatie van indoor en outdoor karten. Dit is een unieke combinatie in Nederland. Op deze snelle kartbaan behaal jij snelheden van maar liefst 60 kilometer per uur.

Driftkarten bij Ermelo

Dichtbij Zwolle is er nog een geweldige kartbaan die iets anders biedt dan de normale kartbaan. Bij De Fabriek in Harderwijk, Gelderland kun jij namelijk gaan drift karten. Bij deze indoor kartbaan zijn de karts niet enkel gebouwd om hard naar voren te gaan, maar ook hard opzij. Ben jij behendig genoeg om de go-kart over de finish te krijgen? Kom er achter tijdens indoor drift karten bij De Fabriek.

In- en outdoor karten nabij Ermelo

Kan je niet kiezen tussen in- en outdoor karten? Dat hoeft bij ZERO55 Apeldoorn helemaal niet. Hier vind je het beste van twee werelden op het bijna 600 meter lange circuit. Ga vol gas op het 100 meter lange outdoor stuk en test jouw stuur skills op het indoor circuit van 240 meter.

Een geslaagd uitje, zelfs met slecht weer

Wanneer je kiest voor karten nabij Ermelo heb je gegarandeerd een succesvol dagje uit. Wanneer de baan nat is, kan de kartbaan tot een volledige indoor kartbaan worden omgebouwd. Jij kan altijd genieten van de ultieme race, zelfs bij slecht weer. Wie ga jij inmaken op dit uitdagende circuit?

Een veilige ervaring tijdens karten nabij Ermelo

Buiten het feit dat karten gewoon ontzettend gaaf is, is het ook nog eens erg veilig. Voordat jij de innerlijke F1 coureur in je los mag laten, ontvang je eerst veiligheidsinstructies en een race uitrusting. Hierna is het tijd om het gaspedaal vol tot de grond te trappen op de kartbaan.

3 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Ermelo

  1. Waanzinnige combinatie van indoor en outdoor karten
  2. Een geslaagd uitje, zelfs met slecht weer
  3. Veilige activiteit voor iedereen

Praktische informatie om te karten nabij Ermelo

Klaar om de tijd van je leven te hebben op het circuit? Plan jouw bezoek aan ZERO55 Apeldoorn.

ZERO55 Apeldoorn

Dubbelbeek 52, 7333 NJ Apeldoorn

Veel gestelde vragen over Ermelo

Waar kan ik karten nabij Ermelo?

Karten nabij Ermelo in Gelderland kan bij ZERO55 Apeldoorn.

Wat kan je verwachten van de kartbanen nabij Ermelo?

Karten nabij Ermelo is een fantastische ervaring voor jong en oud. Je maakt jouw dag nog meer spectaculair door karten te combineren met een andere gave activiteit bij ZERO55. Ontdek alle mogelijkheden in Apeldoorn.

Is de kartbaan nabij Ermelo indoor of outdoor?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is zowel indoors als outdoors.

Wat is de lengte van de kartbaan nabij Ermelo?

De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter.