Karten in Joppe

Karten in Joppe

Kom ook karten in Joppe bij Adventure Eefde! Op dit circuit zal jong en oud een geweldige tijd hebben. De baan is outdoor, waardoor jij extra snel kunt racen en veel kunt inhalen. Wie daag jij uit op dit toffe circuit?

Karten in Joppe bij Adventure Eefde

Adventure Eefde ligt in Joppe, Gelderland. Op deze kartbaan geniet van een ware Formule 1 ervaring. Op de 600 meter lange kartbaan kan jij je beste kart skills showen! Met de nieuwe karts race je supersnel over het moderne circuit. Test de optimale snelheid van jouw kart en probeer het snelste bij de finish te zijn. Karten op dit circuit is een ware competitie. Haal jouw vrienden en familie in en ontdek samen wat de kartbaan allemaal te bieden heeft.

Outdoor karten in Joppe

Karten in Joppe doe je op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde. Met outdoor karten kan je een stuk harder racen dan met indoor karten: bereik tot wel 70 kilometer per uur! Voor de echte racemonsters onder ons is outdoor karting daarom zeer geschikt. Een ander voordeel is dat je met outdoor karten veel meer ruimte hebt. Hierdoor kun je makkelijker inhalen, wat de competitie extra spannend maakt.

Karten in Joppe voor kinderen

Ook voor de kleintjes in karten in Joppe geschikt. Adventure Eefde biedt speciale duokarts aan, waarin kinderen vanaf 3 jaar kunnen mee racen met een volwassene. Zo kunnen zij ook een geweldige race ervaring meekrijgen op een veilige manier.

Vanaf 8 jaar mogen kinderen zelf racen in een kinderkart op een circuit zonder volwassenen. Deze speciale kinderkarts zijn minder krachtig en gaan minder snel, waardoor kinderen zelfstandig en veilig kunnen racen.

Vanaf 13 jaar mogen kinderen de kartbaan ontdekken in volwassen karts.

Karten in Joppe bij Adventure Eefde is dus het ideale familieuitje. Boek jouw tickets en kom samen racen op het circuit!

Karten in de buurt van Joppe bij ZERO55

Daarnaast kan je in de buurt van Joppe een onvergetelijk kart uitje beleven in Apeldoorn. Hier kan je indoor én outdoor karten bij ZERO55. Dit doe je in elektrische karts. Verder zijn er nog meerdere activiteiten te doen zoals bowlen en lasergamen. Kortom, een uniek uitje met diverse mogelijkheden voor activiteiten en dat allemaal onder één dak. Bekijk snel alle mogelijkheden voor zo’n gaaf uitje in Apeldoorn.

Veel gestelde vragen over Joppe

Waar kan ik karten in Joppe?

Karten in Joppe kan bij Adventure Eefde. In de buurt van Joppe kan je karten bij ZERO55 Apeldoorn.

Is karten in Joppe indoor of outdoor?

Karten in Joppe doe je op de outdoor kartbaan van Adventure Eefde. Bij ZERO55 Apeldoorn race je over een indoor én outdoor baan.

Vanaf welke leeftijd mag je komen karten in Joppe?

De kartbaan in Joppe is Adventure Eefde. Hier geldt een minimumleeftijd geldt van 8 jaar en een minimumlengte van 1.35m. Om te karten bij ZERO55 Apeldoorn moet je minimaal 1.40m zijn.

Kan je, naast karten, ook nog andere activiteiten proberen in Joppe?

Ja. Bij Adventure Eefde in Joppe kun je naast karten, ook klimmen. Je kunt beide activiteiten ook combineren voor het ultieme dagje uit. Bij ZERO55 Apeldoorn kan je ook andere activiteiten kiezen zoals bowlen en lasergamen.