Karten in Arnhem

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Arnhem

Karten in Almere

Ben jij klaar voor een activiteit die snel, actief en competitief is? Dan ben jij in de buurt van Arnhem, Gelderland helemaal op de juiste plek. Hier kan je namelijk op verschillende locaties karten! Stap samen met jouw vrienden, familie of collega’s de kart in en start de motoren. Wie gaat het snelste over het circuit? Kom erachter tijdens jouw kart activiteit in de buurt van Arnhem.

Karten rondom Arnhem

In de buurt van Arnhem zijn er aardig wat kartcircuits waar je terecht kan voor een competitief uitje. Zo zit Planet Awesome Nijmegen in de buurt. Dit indoor circuit heeft een fly-over! Ook maken ze hier gebruik van elektrische karts. Op deze manier scheur jij milieuvriendelijk door de bochten. The Maxx Veenendaal in Utrecht maakt ook gebruik van elektrische karts en organiseert ook races en competities, dit is voor de echte fans van de sport. Alle kartbanen in de buurt van Arnhem zijn perfect voor het vieren van kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.

Kom karten bij ZERO55 Apeldoorn

De laatste kartbaan die ook in de buurt van Arnhem ligt is ZERO55 Apeldoorn. Hier kan iedereen van elke leeftijd komen karten op een veilige manier – zolang je maar langer dan 1.40m bent. Een unieke race experience beleef je bij ZERO55. Dit komt omdat jij zowel binnen als buiten kart. Hoe gaaf is dat? In de elektrische karts scheur jij over de baan van maar liefst 340 meter lang. Wil jij nog meer plezier beleven op deze locatie? Dat kan. Er zijn namelijk nog veel meer leuke activiteiten te boeken bij ZERO55 en dat allemaal op één locatie. Maak jouw kart uitje extra uniek en bekijk van te voren welke geweldige deals aanwezig zijn. Ontdek alle deals hier en plan snel jouw bezoek om te komen (indoor én outdoor) karten.

Outdoor karten in Eefde

Wil jij over een gave outdoor kartbaan scheuren? Dan ben je binnen 45 minuten rijden vanaf Arnhem in Eefde. Hier vind je de fantastische kartbaan van Adventure Eefde. Deze 600 meter lange track is ideaal voor jouw volgende kart uitje. Iedereen die van snelheid houdt kan hier helemaal losgaan. Race met volle snelheid over de rechte stukken en beheers alle bochten. Kom er nu zelf achter of jij de beste racer bent en daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit. Er zijn kinderkarts en volwassenenkarts aanwezig, dus jong en oud genieten beide op deze track. Combineer jouw uitje met een bezoekje aan het klimbos en geniet van een volledig verzorgde dag.

Veel gestelde vragen over Arnhem

Welke kartbaan is te vinden in Arnhem?
Wat kan je verwachten van de kartbaan in Arnhem?

Karten in de buurt van Arnhem kan in Apeldoorn, Nijmegen, Veenendaal en Eefde.

Is de kartbaan in Arnhem indoor of outdoor?

De kartbanen in de buurt van Arnhem zijn indoor. Bij ZERO55 Apeldoorn kart je op een indoor én outdoor kartbaan!

Wat is de lengte van de kartbaan in Arnhem?

Bij de kartbanen in de buurt van Arnhem zijn de lengtes van de kartbanen als volgt:

  • Planet Awesome Nijmegen: 310 meter
  • The Maxx Veenendaal: 300 meter
  • ZERO55 Apeldoorn: 340 meter (240 meter indoor en 100 meter outdoor)
  • Adventure Eefde: 600 meter