Karten in Doetinchem

Karten nabij Doetinchem

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om te gaan karten nabij Doetinchem? In de buurt van Doetinchem, Gelderland vind je een geschikte kartbaan voor jong en oud. Ontdek snel deze kartbaan en bereid je voor op een onvergetelijke dag.

De gaafste kartbaan in de buurt van Doetinchem

In de buurt van Doetinchem vind je Adventure Eefde. Deze kartbaan in Eefde is binnen een halfuurtje te bereiken en is de perfecte locatie voor een kinderfeestje of familie uitje. Deze kartbaan in Eefde is outdoors en heeft een lengte van 600 meter.

Bij Adventure Eefde kan je racen in duo-karts of jouw kart uitje combineren met andere activiteiten. Zo genieten zelfs de jongste coureurs van een extreem gave activiteit. Kinderkarten is al mogelijk vanaf 8 jaar oud en een minimale lengte van 1.35m.

Kom (veilig) karten nabij Doetinchem

Naast dat jouw kart uitje super leuk moet zijn, staat jouw veiligheid ook voorop. Daarom krijg je bij Adventure Eefde eerst een uitgebreide veiligheidsinstructie voordat je jouw kart instapt. Een race professional vertelt je wat je wel en niet kunt doen op de baan en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook krijg je een eigen passende helm en pak. Deze race uitrusting staat niet alleen super professioneel, het waarborgt ook jouw veiligheid tijdens de race.

3 redenen om te karten in de buurt van Doetinchem

  1. Een super toffe outdoor kartbaan van 600 meter lang
  2. Een geschikte activiteit voor jong en oud
  3. Leuke en veilige activiteiten om te doen

Praktische informatie om te karten in de buurt van Doetinchem

Wil jij zo’n gaaf kart uitje beleven? Bezoek dan snel Adventure Eefde!

Adventure Eefde

Elzerdijk 44, 7211 LT Eefde

Boek jouw tickets

Waar wacht je nog op? Boek snel je tickets en kom karten in de buurt van Doetinchem. De deals van Adventure Eefde zijn makkelijk te boeken op onze website. Kies jouw favoriete deal en bereid je voor op een onvergetelijk uitje.

Veel gestelde vragen over Doetinchem

Waar kan ik karten in de buurt van Doetinchem?

Karten nabij Doetinchem, Gelderland kan bij Adventure Eefde.

Ga je indoor of outdoor karten nabij Doetinchem?

Bij de kartbaan in Eefde ga je outdoor karten.

Vanaf welke leeftijd mag ik karten nabij Doetinchem?

Karten bij Adventure Eefde is mogelijk vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m.