Karten in Winterswijk

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Winterswijk

Karten in Winterswijk

Ben jij op zoek naar een leuke locatie om te karten in of rondom Winterswijk, Gelderland? Goed nieuws! Er zijn een aantal gave kartbanen om uit te kiezen. Deze zijn geschikt voor jong en oud. Bekijk hier de kartbanen en bereid je voor op een onvergetelijke dag.

Ontdek de leukste kartbaan in Winterswijk

Voor een onvergetelijk uitje kan je karten in Winterswijk bij Kartbaan Winterswijk. Deze 700 meter lange indoor kartbaan is de beste plek om jouw skills te verbeteren. Race over de fly-over en beheers alle tactische bochten. Deze uitdagende baan is super leuk voor elke karter en bestaat uit meerdere verdiepingen!

Bezoek de gaafste kartbanen in de buurt van Winterswijk

In de buurt van Winterswijk zijn er verschillende locaties waar jij en je familie of vrienden kunnen karten. Zo is er de kartbaan van Adventure Eefde. Deze outdoor kartbaan heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk uitje. Mocht je liever indoor willen karten, kun je naar ZERO55 Enschede gaan. Deze locatie heeft een uitdagende baan en heeft meerdere verdiepingen.

Outdoor karten bij Adventure Eefde

Voel tijdens het karten de wind door je haren heen wapperen wanneer je kart bij Adventure Eefde. De baan in Eefde heeft een lengte van 600 meter en is geschikt voor professionals en beginners. Zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer je wilt karten in de buurt van Winterswijk.

Indoor karten bij ZERO55 Enschede

De indoor kartbaan van ZERO55 in Enschede heeft meerdere verdiepingen. Race over de fly-over en bedenk je volgende inhaal manoeuvre wanneer je boven je teamgenoten racet. Ga jij de spannende race winnen? Kom er nu achter.

Kom (veilig) karten in Winterswijk

De kartbanen in de buurt van Winterswijk zijn geschikt voor jong en oud. Veiligheid is hun prioriteit nummer één en dit bewaken ze dan ook goed met duidelijke veiligheidsregels. Voordat jij je kart instapt krijg je een uitgebreide uitleg over de baan en kart. Een race professional vertelt je de do’s en dont’s van het karten en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook krijg je een eigen racepak en helm.

3 redenen om te karten in en rondom Winterswijk

  1. Uitdagende indoor en outdoor kartbanen
  2. Het leukste uitje voor jong en oud
  3. Een veilige ervaring voor alle racers

Praktische informatie voor karten in Winterswijk

Bezoek snel de kartbaan in of rondom Winterswijk voor een onvergetelijke dag:

Kartbaan Winterswijk

Tinbergenstraat 3, 7102 JK Winterswijk

ZERO55 Enschede

Colosseum 84, 7521 PT Enschede

Adventure Eefde

Elzerdijk 44, 7211 LT Eefde

Boek je tickets

Dus, kom snel karten in of nabij Winterswijk. Binnen veertig minuten rijden ben je bij ZERO55 Enschede en met drie kwartier ben je bij Adventure Eefde. De deals van beide kartbanen zijn te boeken via onze website. Kies snel jouw favoriete deal en plan jouw dagje weg!

Veel gestelde vragen over Winterswijk

Waar kan ik karten in en rondom Winterswijk?

Karten in Winterswijk, Gelderland kan bij Kartbaan Winterswijk. In de buurt van Winterswijk kan je terecht bij Adventure Eefde en ZERO55 Enschede.

Kan je indoor of outdoor karten in Winterswijk?

Karten in Winterswijk is indoors. In de buurt van Winterswijk kart je in Eefde outdoors en in Enschede indoors.