Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Karten in Overijssel

Voor een uniek uitje karten ben je in Overijssel in de juiste provincie. Er zijn talloze mogelijkheden om te karten in Overijssel. Zo kan je bijvoorbeeld terecht in Enschede, Zwolle en Nijverdal voor de gaafste kartbanen. Karten in Overijssel betekent een succesvol en geslaagd dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Er is keuze uit indoor en outdoor kartbanen waar je na je heat kan genieten van een heerlijk drankje en/of een heerlijke maaltijd.

Ontdek de kartbanen in Overijssel

In Overijssel kan je karten op uitdagende kartbanen waarbij je bij een aantal van deze kartbanen racet in elektrische karts. Bezoek de multi-level kartbaan van ZERO55 Enschede. De 425 meter lange indoor kartbaan is ideaal voor elke gelegenheid en iedereen is hier welkom om te karten. De locatie is perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of groepsevenementen. Er zijn meerdere activiteiten te boeken bij ZERO55 waardoor combideals het mogelijk maken om ze allemaal te ervaren. Ontdek nu zelf alle mogelijkheden en plan snel jouw bezoek!

De karts van Kartplaza Actionworld in Nijverdal rijden op propaangas. Dit betekent minder uitstoot en minder stinkende geuren. Een andere indoor kartbaan die je kan bezoeken is Kobalt Zwolle. Hier race je in elektrische karts. Voor outdoor karten tussen de groene natuur, moet je bij de outdoor kartbaan van Kartcentrum Zwolle zijn. In Overijssel ben je zeker op de juiste plek voor de gaafste kartbanen.

Veel gestelde vragen over karten in Overijssel

ZERO55 Enschede is zeker een aanrader waneer je wilt karten in Overijssel. Deze spannende baan van 425 meter bestaat uit verschillende fly-overs en meerdere verdiepingen. Daarnaast is de kartbaan voorzien van coole LED verlichting.

Bekijk de beste deals voor ZERO55 Enschede.

Karten in Overijssel kan zowel indoor als outdoor. Kom bijvoorbeeld indoor racen op de multi-level kartbaan van ZERO55 Enschede. Voor outdoor karten kun je terecht bij het Kartcentrum Zwolle.

 

De minimumleeftijd om te mogen karten verschilt per kartbaan. Meestal hanteren kartbanen een minimale lengte van ongeveer 1.40 meter. Let op: dit kan per kartbaan verschillen. Raadpleeg daarom de informatie van de kartbaan die jij wil bezoeken.