Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Karten in Noord-Brabant is een uniek dagje uit

Of je nu meer een indoor of outdoor liefhebber bent, Noord-Brabant heeft wat jij zoekt voor een uniek dagje uit. Met acht kartbanen is Noord-Brabant met gemak de kartprovincie van Nederland te noemen! Van Breda tot Roosendaal vind je de leukste indoor en outdoor kartbanen. Ook Eindhoven en Tilburg hebben qua kartplezier meer dan genoeg te bieden.

Iedereen die een keer gekart heeft, kan het je vertellen: de adrenaline stroomt door je lichaam terwijl jij tegen je vrienden racet. Iedere ronde merk je dat je beter wordt en na je heat wil je altijd nog een keer. Dichter bij een Formule 1-ervaring kom je niet!

Ontdek de leukste kartbanen in Noord-Brabant

Noord-Brabant heeft maar liefst acht kartbanen waardoor er altijd een kartbaan bij jou in de buurt te vinden is die precies bij jou past. Zowel indoor als outdoor karten is mogelijk. De kartbanen zijn goed bereikbaar en er is keuze tussen banen met elektrische en benzine karts.

Lot66 Breda – de ultieme kartbaan in Noord-Brabant

Eén van de leukste kartbanen die jij kan bezoeken in Noord-Brabant is Lot66 in Breda. Dit is de perfecte locatie voor iedereen die van indoor karten houdt. Jong en oud racen over deze uitdagende baan. Dit is het ultieme circuit voor zowel beginners als professionals. Hier kan jij zeker weten jouw geluk niet op tijdens een spannende heat. Verbeter jouw kart skills en claim de eerste positie. Kom nu zelf de leukste tijd beleven op de indoor kartbaan en bekijk snel alle beschikbare arrangementen.

Bezoek deze kartbanen in Noord-Brabant

Andere kartbanen die het waard zijn te bezoeken zijn: Hezemans Indoor Karting, Kart Centre Roosendaal. Of ontdek icekarten en bezoek Icekart Rucphen.

Veel gestelde vragen over karten in Noord-Brabant

Karten in Noord-Brabant kan op de dynamische indoor kartbaan van Lot66 Breda in Breda of op het gave circuit van Hezemans Indoor Karting. Noord-Brabant is in totaal acht kartbanen rijk.

Karten in Noord-Brabant is indoor (binnen).

De minimumleeftijd verschilt per kartbaan. Je bent welkom om te komen karten bij Lot66 Breda vanaf 8 jaar. Let op: je moet wel 1,40 meter lang zijn om kunnen karten. Bij Hezemans Indoor Karting kun je karten wanneer je langer bent dan 1.20 meter. Hier geldt geen minimumleeftijd.