Karten in Etten-Leur

Karten nabij Etten-Leur

Heb jij zin in een leuk uitje waarbij jij hoge snelheden kan bereiken? Dan moet jij gaan karten nabij Etten-Leur. Binnen een half uurtje rijden van Etten-Leur vind je kartbaan Lot66 in Breda. Deze kartbaan heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag scheuren.

Karten in de buurt van Etten-Leur

Iedereen in Noord-Brabant die van karten houdt beleeft een geweldige dag bij Lot66 Breda. Slechts op een klein half uurtje rijden van Etten-Leur ligt deze geweldige indoor go-karting track. Deze kartbaan in Breda heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag gevuld met racen.

Maar je kunt niet alleen karten in de buurt van Etten-Leur. Je kan jouw dag op de kartbaan combineren met andere leuke activiteiten van Lot66. Combineer jouw ronde op de kartbaan met een potje bowlen of kies ervoor om na het racen te gaan steengrillen.

Veilig karten in de buurt van Etten-Leur

Niet alleen is het karten nabij Etten-Leur ontzettend leuk om te doen, veiligheid staat hoog in het vaandel bij de kartbaan van Lot66. Voordat jij en de andere snelheidsduivels de kart in stappen, krijgt iedereen een veiligheidsbriefing. Hierin worden de regelen van de baan uitgelegd, de werking van de kart en krijgt iedereen zijn helm. Veilig en professioneel.

Karten voor jong en oud nabij Etten-Leur

Op zoek naar een leuk uitje waarbij ook de kinderen mee kunnen? Dat kan ook tijdens het karten nabij Etten-Leur. De kartbaan van Lot66 Breda is geschikt voor jong en oud. Om te mogen karten, moet je vanwege veiligheidsredenen minimaal 1.40 meter lang zijn.

Ook is de kartbaan van Lot66 geschikt voor het vieren van een kinderfeestje. De kartbaan heeft verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Ook kun je verschillende activiteiten met elkaar bundelen om zo twee keer zoveel plezier te beleven!

4 redenen om te kiezen voor karten nabij Etten-Leur

  • Uitdagende indoor kartbaan
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Leuk voor jong en oud
  • Combineer de leukste activiteiten

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Etten-Leur? Binnen een half uurtje ben je bij Lot66 Breda en kunnen jij en je vrienden gaan racen op een uitdagende kartbaan. Kies je favoriete deal op onze site. Wanneer je een van deze deals boekt, is jouw activiteit volledig gearrangeerd. Wel zo relaxed toch?

Praktische informatie om te karten nabij Etten-Leur

Zin gekregen om de ultieme race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Etten-Leur

Waar kan ik komen karten nabij Etten-Leur?

Nabij Etten-Leur, Noord-Brabant kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Etten-Leur indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Den Bosch is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Etten-Leur?

Om te mogen karten nabij Etten-Leur bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.