Karten in Kaatsheuvel

Karten nabij Kaatsheuvel

Heb jij altijd al willen karten in Kaatsheuvel? Wij hebben goed nieuws voor jou! In de buurt van Kaatsheuvel vind je kartbaan Lot66 Breda. Deze kartbaan is geschikt voor jong en oud en is de perfecte locatie voor jouw volgende uitje.

Karten in de buurt van Kaatsheuvel

Wanneer je op zoek bent naar een locatie om te karten in de buurt van Kaatsheuvel, ben je in Breda aan het juiste adres. In Breda vind je de kartbaan Lot66 Breda. Deze indoor kartbaan heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag. De kartbaan is geschikt voor jong en oud en heeft een breed aanbod aan activiteiten en arrangementen. Kortom; de perfecte locatie voor jouw volgende activiteit.

Lot66 ligt op een klein half uurtje rijden van Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Krijg jij geen genoeg van al het plezier dat je kan beleven? Combineer dan jouw dagje uit met andere activiteiten zoals bowlen en steengrillen.

Veilig karten nabij Kaatsheuvel

Naast dat plezier tijdens het karten in de buurt van Kaatsheuvel prioriteit is, staat ook veiligheid voorop. Bij Lot66 Breda is veiligheid hun nummer één prioriteit. Daarom krijgen jij en je vrienden voordat jullie de kart instappen een uitgebreide uitleg over de kartbaan en de karts.

Een professional vertelt je de do’s en don’ts op de baan en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook krijg je een eigen helm en pak tijdens het karten. Deze houden je veilig en staan ook nog eens super professioneel. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen een must en moet je vanwege veiligheidsredenen 1.40 meter lang zijn om mee te mogen doen.

Indoor karten in de buurt van Kaatsheuvel

Bij Lot66 Breda in de buurt van Kaatsheuvel, karten jij en je vrienden of familie altijd in de perfecte weersomstandigheden. De kartbaan heeft een indoor track. Dit betekent dat je niet gehinderd kan worden door regen, storm of sneeuw. De locatie is de perfecte plek voor het vieren van een kinderfeestje of het organiseren van een teambuilding activiteit. Ook kun je karten combineren met andere activiteiten als steengrillen of bowlen.

3 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Kaatsheuvel

  • Uitdagende indoor kartbaan
  • Slecht weer verpest jouw uitje niet omdat je binnen racet
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Kaatsheuvel? Met een half uurtje rijden ben je bij Lot66 Breda en kunnen jij en je vrienden gaan racen op deze toffe kartbaan. Kies je favoriete deal op onze site. Wanneer je een van deze deals boekt, is jouw activiteit volledig gearrangeerd. Wel zo relaxed toch?

Praktische informatie om te karten nabij Kaatsheuvel

Zin gekregen om de ultieme race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Kaatsheuvel

Waar kan ik komen karten nabij Kaatsheuvel?

Nabij Kaatsheuvel, Noord-Brabant kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Kaatsheuvel indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Kaatsheuvel is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Bergen op Zoom?

Om te mogen karten nabij Bergen op Zoom bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.