Karten in Rucphen

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Rucphen

Karten in Rucphen

Ben jij op zoek naar een toffe plek om te gaan karten in Rucphen? Wij hebben goed nieuws voor jou! In Rucphen en omstreken vind je verschillende geschikte kartbanen. Ben jij klaar voor een onvergetelijke activiteit? Dan moet jij in Ruchpen, Noord-Brabant zijn.

Kom karten in en rondom Rucphen

Karten in Rucphen is altijd een goed idee. In Rucphen vind je kartbaan IceKart Rucphen. Op deze kartbaan race je op ijs, ja je hoort het goed! Bij Icekart Rucphen scheur je in je kart over een ijsbaan. Dit maakt jouw race super uitdagend en onvergetelijk. Mocht je liever op een asfaltbaan races, bezoek dan Lot66 Breda in de buurt van Rucphen. Deze kartbaan heeft uitdagende bochten die een hoop skills nodig hebben om te kunnen meesteren.

Ga (veilig) Ice karten in Rucphen

Naast dat karten in Rucphen super leuk is, staat veiligheid ook voorop. Bij IceKart Rucphen krijg je van tevoren een uitgebreide uitleg over de kart en baan. Omdat je hier op ijs racet, is de activiteit net wat anders dan de normale kart avonturen. Krijg jij het niet snel koud of ben jij niet bang voor lage temperaturen? Dan moet jij voor een portje karten in Rucphen zijn.

Veiligheid voorop bij Lot66

Ook bij Lot66 Breda krijg je eerst een veiligheidsbriefing over de baan en kart. Bij beide kartbanen krijg je een eigen racehelm en racepak. Dit ziet er niet alleen super professioneel uit, het houdt je ook veilig tijdens de race.

Krijg jij nou geen genoeg van die leuke dag bij Lot66 in Breda? Niet getreurd, want na het karten hoeft jouw dag nog niet ten einde te lopen. Hier kan jij jouw uitje combineren met een van de andere activiteiten. Zo kan jij na een spannende race op de kartbaan nog een potje gaan bowlen. Of heb jij honger na de race van jouw leven? Combineer dan jouw tripje naar de kartbaan met steengrillen!

Karten in Rucphen voor jong en oud

Karten in Rucphen is geschikt voor jong en oud. Bij beide kartbanen zijn er verschillende arrangementen voor de jongsten onder ons. Ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor jouw kinderfeestje? Bij IceKart Rucphen en Lot66 Breda zit je aan het goede adres! Beide locaties zijn geschikt voor jong en oud en hebben speciale arrangementen voor kinderen. Je kan hier zelfs terecht voor een volledig verzorgd kinderfeestje.

4 redenen om te kiezen voor karten in of nabij Rucphen

  • Uniek uitje tijdens ice karten
  • Waanzinnige indoor kartbaan in de buurt van Rucphen
  • Veilig uitje voor iedereen
  • Geschikt voor jong en oud

Boek jouw tickets

Dus, waar wacht je op? Kies jouw favoriete kartbaan en kom karten in Rucphen! Beide kartbanen hebben hun eigen unieke elementen. Bekijk de deals op onze website en boek jouw volgende avontuur. Tot snel in Rucphen!

Praktische informatie voor karten in Rucphen

Zin gekregen om te karten in of nabij Rucphen? Plan jouw bezoek nu.

IceKart Rucphen

Baanvelden 13, 4715 RH Rucphen

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Rucphen

Waar kan ik komen karten in en nabij Rucphen?

In Rucphen, Noord-Brabant kan je karten bij Icekart Rucphen. Nabij Rucphen kan je karten bij Lot66 in Breda.

Zijn de kartbanen in en nabij Rucphen indoor of outdoor?

De kartbanen IceKart Rucphen en Lot66 Breda zijn indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten in en nabij Rucphen?

Kinderen vanaf 1.40m mogen icekarten tijdens de reguliere driftsessies of de Kidsdrift bij IceKart Ruphen.
Kinderen mogen vanaf 8 jaar en een minimumlengte van 1.40m karten bij Lot66 Breda.