Karten in Roosendaal

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Roosendaal

Karten in Roosendaal

Karten in Roosendaal is een gave activiteit voor iedereen. Jong en oud beleeft een onvergetelijke tijd op de kartbaan. Met een groep kun je tegen elkaar racen en samen ontdekken wat de kartbaan allemaal te bieden heeft. Kom karten in Roosendaal, Noord-Brabant met jouw vrienden of familie en geniet samen van de fantastische kartbaan.

Waar kan ik karten in Roosendaal?

Karten in Roosendaal kan bij Kart Centre Roosendaal. Deze kartbaan is maar liefst 350 meter lang. Het circuit bestaat uit meerdere levels en beschikt over een spiral ramp. Voor een dynamische kart ervaring wil je deze kartbaan zeker proberen. De kartbaan is indoor, waardoor jouw uitje ook met slecht weer gewoon door kan gaan.

Waarom karten in Roosendaal bij Kart Centre Roosendaal?

Karten in Roosendaal doe jij in elektrische karts. Zo heb je geen last van uitlaatgassen en kart je op milieuvriendelijke wijze. De kartbaan van Kart Centre Roosendaal is daarnaast voorzien van een prachtige omgeving. Het lijkt namelijk net alsof je door de Alpijnse bergen kart.  Daag jouw vrienden uit en geniet van dit mooie uitzicht!

Ik heb nog nooit gekart. Kan ik ook karten in Roosendaal?

Ook als je nog nooit hebt gekart wil je de kartbaan van Kart Centre Roosendaal zeker proberen. De baan is uitdagend voor zowel ervaren als beginnende racers. Het doel van karten is om de snelste tijd neer te zetten op de kartbaan. Probeer dus zo snel mogelijk bij de finish te komen.

De begeleiders bij de kartbaan geven vooraf een duidelijke instructie, waarbij de spelregels en de veiligheidsregels worden besproken. Je betreedt de kartbaan dus volledig geïnstrueerd.

Karten in Roosendaal met een groep

Wil jij een dagje karten voor een verjaardag, kinderfeestje of bedrijfsuitje? Dan is Kart Centre Roosendaal zeker de juiste plek. Karten met een groep in Roosendaal is het allerleukste, omdat je elkaar kunt inhalen en zo een echte competitie kunt beleven. Voor groepen zijn er speciale deals beschikbaar, waarbij je een volledig arrangement kunt boeken. Zo kun je jouw dagje karten in Roosendaal combineren met andere activiteiten, zoals bowlen en lasergamen. Daarnaast beschikt Kart Centre Roosendaal over een heerlijk restaurant.

Karten in Roosendaal voor kinderen

Ook kinderen kunnen mee karten in Roosendaal. Alle kinderen met een minimale lengte van 1.40 meter mogen mee op de baan. De karts zijn op lengte verstelbaar: je kunt de pedalen en de stoel verstellen.

Praktische informatie over karten in Roosendaal

  • De kartbaan in Roosendaal, Kart Centre Roosendaal, is indoor
  • Iedereen met een minimale lengte vanaf 1.40 meter is welkom om te komen karten
  • Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht

Karten in de buurt van Roosendaal doe je bij Lot66

In de buurt van Roosendaal vind je een van de gaafste kartbanen van Noord-Brabant: Lot66. Deze kartbaan ligt in Breda en is de perfecte locatie voor jouw volgende kart uitje. Hier kunnen jong en oud scheuren over de indoor kartbaan. Maar dat is nog niet eens alles. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te boeken bij Lot66. Bekijk snel wat alle beschikbare activiteiten zijn en plan jouw eigen dag samen.

Veel gestelde vragen over Roosendaal

Welke kartbaan is te vinden in Roosendaal?

In Roosendaal in Noord-Brabant vind je Kart Centre Roosendaal. Daarnaast kan je in de buurt komen karten bij Lot66 in Breda.

Wat is het adres van Kart Centre Roosendaal?

Het adres is: Kart Centre Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland

Vanaf welke leeftijd mag je karten in Roosendaal?

Bij Kart Centre Roosendaal geldt geen minimale leeftijd. Wel moeten kinderen minimaal 1.40 meter lang zijn om te mogen karten.

Wat is de lengte van de kartbaan in Roosendaal?

Bij de kartbaan in de buurt van Roosendaal is de lengte van de kartbaan als volgt:

  • Kart Centre Roosendaal 350 meter