Karten in Den Bosch

Karten nabij Den Bosch

Ben jij op zoek naar de perfecte plek om te gaan karten nabij Den Bosch? Wij hebben de perfecte locatie voor jou! In de buurt van Den Bosch vind je de kartbaan Lot66 in Breda, Noord-Brabant. Deze kartbaan in Breda heeft alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje of groepsuitje.

Karten in de buurt van Den Bosch

Karten Den Bosch is de perfecte activiteit voor jong en oud. In Breda vind je kartbaan Lot66. Deze kartbaan ligt op een klein half uurtje rijden. Deze locatie heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond (of middag).

Iedereen is welkom bij Lot66. Of je nu onervaren bent of een pro, jong of oud, iedereen kan racen bij Lot66. Bij Lot66 kun jij jouw kart activiteit ook combineren met andere activiteiten. Beleef twee keer zoveel plezier met het dubbele aantal aan uitdagende activiteiten. Ook is Lot66 de perfecte locatie voor een kinderfeest of team-building activiteit.

Veilig karten nabij Den Bosch

Naast dat karten in de buurt van Den Bosch leuk moet zijn, is veiligheid prioriteit nummer één. Op de kartbaan van Lot66 Breda staat veiligheid voorop. Voordat je in je kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kartbaan en jouw kart. Bij de ingang krijg je een passende helm en racepak. Deze staan niet alleen super professioneel, ze beschermen jouw ook goed tijdens de race. Om mee te kunnen racen in een kart heat, moet je vanwege veiligheidsredenen minimaal 1,40 meter zijn en dichte schoenen dragen.

Indoor karten nabij Den Bosch

De kartbaan Lot66 in Breda is een indoor kartbaan. Dit is ideaal voor tijdens de koude en regenachtige winterdagen. Bij Lot66 race je in elektrische karts. Deze zijn niet alleen super snel, ze zijn ook nog is goed voor het milieu en stinken niet! De indoor go-kart baan van Lot66 staat bekend om zijn uitdagende bochten. Beoefen jouw karting skills op deze toffe indoor baan en scheur als eerste over de finishlijn.

Combineer kart activiteit bij Lot66 Breda

Karten Den Bosch wordt nog leuker als jij er voor kiest jouw kartuitje te combineren met een van de andere activiteiten die worden aangeboden door Lot66 in Breda. Zo kan jij na een spannende race op de kartbaan nog een potje gaan bowlen. Of heb jij honger na de race van jouw leven? Combineer dan jouw tripje naar de kartbaan met steengrillen!

4 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Den Bosch

  • Uitdagende indoor kartbaan
  • Slecht weer verpest jouw uitje niet omdat je binnen racet
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Combineer de leukste activiteiten

Boek jouw tickets

Ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Den Bosch? Boek snel je tickets en kom karten bij Lot66 Breda. Wanneer je een van de deals op onze website boekt, is je activiteit volledig gearrangeerd. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is plezier maken. Nodig snel je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom karten in de buurt van Den Bosch!

Praktische informatie om te karten nabij Den Bosch

Zin gekregen om de ultieme race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Den Bosch

Waar kan ik komen karten nabij Den Bosch?

Nabij Den Bosch kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Den Bosch indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Den Bosch, Noord-Brabant is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Den Bosch?

Om te mogen karten nabij Den Bosch bij Lot66 moet je minimaal 1,40m en 8 jaar oud zijn.