Karten in Waalwijk

Karten nabij Waalwijk

Ben jij op zoek naar een toffe locatie om te gaan karten in Waalwijk, Noord-Brabant? Kom karten bij Lot66 Breda in de buurt van Waalwijk. Deze locatie heeft alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de waanzinnige kartbaan in de buurt van Waalwijk

In de buurt van Waalwijk, Noord-Brabant kun je gaan karten bij Lot66 Breda. Deze baan ligt op slechts een klein half uurtje rijden. Deze indoor kartbaan heeft alle ingrediënten voor een toffe activiteit. Bij deze kartbaan is jouw uitje gegarandeerd een succes.

Jong en oud zijn welkom bij Lot66 Breda en het is dan ook de perfecte locatie om een kinderfeestje of teambuilding event te organiseren. Dus waar wacht je nog op? Nodig jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculaire dag karten nabij Waalwijk.

Veilig karten in de buurt van Waalwijk

Naast dat plezier tijdens het karten in de buurt van Waalwijk een grote prioriteit is, staat ook veiligheid voorop in Breda. Bij Lot66 Breda is veiligheid een nummer één prioriteit. Voordat je de kart instapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kartbaan en de kart.

Een professional vertelt je de do’s en don’ts op de baan en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook houdt hij een oogje in het zeil tijdens de race. Je krijgt een eigen helm en pak tijdens het karten. Deze houden je veilig en staan ook nog eens super professioneel.

Karten voor jong en oud nabij Waalwijk

Bij Lot66 Breda in de buurt van Waalwijk, racen jij en je vrienden altijd in de perfecte weersomstandigheden. De kartbaan heeft een indoor track wat betekent dat je niet gehinderd kan worden door regen, storm of sneeuw.

De locatie is de perfecte plek voor het vieren van een kinderfeestje of het organiseren van een teambuilding activiteit. Ook kun je karten combineren met andere activiteiten als steengrillen of bowlen. Op deze manier haal je extra veel uit jouw uitje.

4 redenen om te kiezen voor karten in de buurt van Waalwijk

  • Uitdagende indoor kartbaan
  • Slecht weer verpest jouw uitje niet omdat je binnen racet
  • Geschikt voor elke gelegenheid
  • Leuk voor jong en oud

Boek jouw tickets

Ben jij klaar voor dit kart avontuur in Lot66 Breda? Boek snel jouw tickets op onze website. De deals zijn compleet gearrangeerd. Zo hoef jij je nergens te regelen. Wel zo relaxed toch? Boek snel je tickets en let’s go karting!

​​Praktische informatie om te karten nabij Waalwijk

Zin gekregen om de ultieme race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Waalwijk

Waar kan ik komen karten nabij Waalwijk?

Nabij Waalwijk, Noord-Brabant kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Waalwijk indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Waalwijk is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Waalwijk?

Om te mogen karten nabij Waalwijk bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.