Karten in Bergen op Zoom

Karten nabij Bergen op Zoom

Heb jij altijd al willen karten nabij Bergen op Zoom? Wij hebben goed nieuws voor jou! In de buurt van Bergen op Zoom vind je kartbaan Lot66 in Breda. Deze kartbaan heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk uitje.

Karten in de buurt van Bergen op Zoom

Wil je karten in de buurt van Bergen op Zoom, Noord-Brabant? In de buurt van Bergen op Zoom vind je kartbaan Lot66 Breda. Dit is slechts een klein half uurtje rijden. Op deze indoor kartbaan in Breda maak je waanzinnige herinneringen. Ook kun je hier verschillende activiteiten combineren om zo dubbel zoveel plezier te beleven.

Kies bijvoorbeeld ervoor om jouw dagje op de kartbaan te combineren met een potje bowlen. Hier houdt de pret nog niet op, als jij trek krijgt na al die inspanning kan je bij Lot66 ook kiezen om te steengrillen na het racen op de kartbaan.

Veilig karten nabij Bergen op Zoom

Naast dat plezier tijdens het karten in de buurt van Bergen op Zoom een grote prioriteit is, staat ook veiligheid voorop. Bij Lot66 Breda is veiligheid hun nummer één prioriteit. Voordat jij en je vrienden de kart instappen, krijgen jullie een uitgebreide uitleg over de kartbaan en de karts.

Een professional vertelt je de do’s en don’ts op de baan en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Ook krijg je een eigen helm en pak tijdens het karten. Deze houden je veilig en staan ook nog eens super professioneel.

Karten voor jong en oud nabij Bergen op Zoom

De kartbaan van Lot66 Breda is geschikt voor jong en oud. Mocht je gaan willen karten tijdens jouw kinderfeestje in de buurt van Bergen op Zoom, is Lot66 Breda jouw antwoord. De kartbaan heeft verschillende arrangementen voor kinderfeestjes.

Ook kun je verschillende activiteiten met elkaar bundelen om zo twee keer zoveel plezier te beleven! Om mee te mogen doen, moet je vanwege veiligheidsredenen minimaal 1.40 meter lang zijn.

3 redenen om te kiezen voor karten nabij Bergen op Zoom

  • Waanzinnige indoor kartbaan
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor jong en oud

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Bergen op Zoom? Binnen een half uurtje ben je bij Lot66 Breda en kunnen jij en je vrienden gaan racen op een uitdagende kartbaan. Kies je favoriete deal op onze site. Wanneer je een van deze deals boekt, is jouw activiteit volledig gearrangeerd. Wel zo relaxed toch?

Praktische informatie om te kiezen voor karten nabij Bergen op Zoom

Plan snel jouw bezoek aan de waanzinnige kartbaan nabij Bergen op Zoom.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Bergen op Zoom

Waar kan ik komen karten nabij Bergen op Zoom?

Nabij Bergen op Zoom, Noord-Brabant kan je karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Bergen op Zoom indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Bergen op Zoom is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Bergen op Zoom?

Om te mogen karten nabij Bergen op Zoom bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.