Karten in Breda

Karten Breda

Wil jij een leuk dagje uit in Breda, Noord-Brabant? Dan is karten de perfecte activiteit. Op de kartbaan geniet je van de snelheid, actie en competitie. Of je nu samen met vrienden, familie of collega’s komt: karten is voor iedereen een onvergetelijke activiteit. Daarnaast is karten een verantwoorde activiteit voor alle leeftijden. Zelfs de allerkleinsten zullen de tijd van hun leven hebben. Kom dus vooral karten in Breda voor een kinderfeestje of andere gelegenheid!

Waar kan ik karten in Breda?

Karten is niet voor niets een van de meest geboekte uitjes in Breda. Karten is een ontzettend leuk uitje voor het hele gezin. In Breda kun je geweldig karten bij Lot66. Op de kartbaan van Lot66 komt de Formule 1-coureur in jou tevoorschijn. Daag jouw vrienden uit en ontdek samen wat deze kartbaan allemaal te bieden heeft. Op de kartbaan van Lot66 heb je gegarandeerd een geslaagde dag.

Waarom karten in Breda bij Lot66?

Wil jij karten in Breda? Bezoek dan zeker de kartbaan van Lot66. Deze kartbaan is afwisselend en je vindt er zowel snelle en rechte stukken als uitdagende bochten. Ideaal om met het hele gezin te komen racen. Of kom gezellig langs met vrienden. Bij Lot66 vind je de nieuwste kart trends, zoals elektrische karts maar ook karten in het donker. Daarnaast kun je voor bedrijfsuitjes en overige groepsarrangementen terecht bij Lot66. Boek dus snel jouw deal en beleef het zelf!

Afwisselend circuit

Bij Lot66 vind je een dynamisch circuit van 450 meter lang. Houd jij van snelheid? Race dan lekker hard over de rechte stukken in deze kartbaan. Ben jij meer van een spannende uitdaging? Laat dan jouw kart skills zien wanneer jij de uitdagende bochten neemt. Op het circuit is voor ieder wat wils. Zowel voor beginnende als voor meer ervaren karters is deze kartbaan geschikt.

De laatste trend: elektrische karts

Karten bij Lot66 in Breda doe jij in elektrische karts. Elektrische karts zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook supersnel en veilig. De snelheid kun je zelf instellen. Wil je extra snelheid maken om iemand in te halen? Gebruik dan de ‘’boostknop’’ op het stuur en maak de beste inhaalslag. De elektrische karts zijn ook voorzien van extra functie mogelijkheden voor het schakelen.

Durf jij te karten in het donker?

Ontdek karten in het donker: de race ervaring voor echte waaghalzen. In het donker krijgt karten een hele nieuwe dimensie. Alle karts zijn voorzien van felle LED koplampen en achterlampen die goed opvallen wanneer het licht op de kartbaan wordt gedimd. Durf jij deze race aan? Karten in het donker kan met een groep van minimaal 6 personen. Daag 5 vrienden uit en kom karten in Breda.

6 redenen waarom jij wil karten in Breda bij Lot66:

 • Karten in Breda is voor jong en oud een geweldige activiteit.
 • Racen in elektrische karts met extra functiemogelijkheden.
 • Karten op een van de meest dynamische circuits van Breda.
 • Combineer karten met geweldige activiteiten, zoals bowlen en lasergamen.
 • Karten is het leukste uitje voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vele andere gelegenheden.
 • Lott66 is voorzien van een heerlijk restaurant.

Kan ik komen karten in Breda voor een kinderfeestje?

Karten bij Lot66 Breda is ontzettend geschikt voor jouw kinderfeestje. Karten is voor alle kinderen een geweldige ervaring. Zeker wanneer je mag racen tegen vrienden en vriendinnen geniet je nog meer van de actie en de competitie. Geef een uniek kinderfeestje en kom karten in Breda bij Lot66!

Is Karten veilig voor kinderen?

Ja! Karten is een veilige activiteit voor kinderen. Op de kartbaan van Lott66 worden veel maatregelen genomen om de veiligheid van kinderen te waarborgen.

 • Voordat de kinderen mogen karten wordt een duidelijke instructie gegeven.
 • Kinderen dragen een neksteun en een passende en goedgekeurde helm.
 • Ieder kind krijgt, afhankelijk van zijn of haar lengte en leeftijd, een geschikte race kart toegewezen. Kinderkarts zijn kleiner, hebben minder kracht en gaan minder snel. Zo kunnen kinderen genieten van het karten, zonder dat ze de controle over hun kart verliezen. Houd er rekening mee dat kinderen minimaal 1,40 meter lang moeten zijn om mee te mogen karten.
 • Kinderen racen niet op dezelfde baan als volwassenen.
 • Tijdens de race wordt er gewerkt met verschillende vlaggen. Deze zorgen ervoor dat de race veilig verloopt.

Kart ik outdoor of indoor in Breda bij Lot66?

Bij Lot66 vind je een indoor kartbaan van 450 meter lang. De kartbaan is onlangs vernieuwd en voorzien van spannende elementen. Zo vind je er veel rechte stukken om snel te kunnen racen, maar zijn er ook spannende bochten waar jij jouw kart skills kunt verbeteren. Dankzij de elektrische karts die gebruikt worden hoeft de baan tussendoor niet te luchten en kan er lekker snel achter elkaar geracet worden.

Wat zijn de voordelen van indoor karten?

Het voordeel van indoor karten is dat je ook bij slecht weer gewoon de kartbaan op kan. Bij indoor kartbanen ligt de focus vaak op spectaculaire elementen in het circuit. Zo is de baan vaak verdeeld over meerdere verdiepingen en vind je er veel tunnels, fly-overs en haarscherpe bochten. Klinkt een dynamisch circuit goed? Probeer dan zeker de kartbaan van Lot66.

Neem kom met alle kinderen karten in Breda bij Lot66! Bekijk direct alle deals.

Naast karten, zijn er ook andere activiteiten bij Lot66 Breda?

Naast karten zijn er vele andere indoor activiteiten bij Lot66 Breda. Zo kun je lasergamen, golfen, bowlen en nog veel meer! Bij Gokartingtickets.nl boek je unieke deals waarin je meerdere activiteiten kunt combineren. Wil je bijvoorbeeld eerst karten en daarna lasergamen? Of wil je eerst bowlen, karten en daarna dineren in het restaurant? Je bepaalt zelf hoe jouw dag eruit ziet. Stel nu jouw deal samen!

Veel gestelde vragen over Breda

Vanaf welke leeftijd kan ik karten in Breda?

Karten kan bij Lot66 Breda vanaf 8 jaar. Let op: je moet wel 1,40 meter lang zijn om te mogen kunnen karten.

Zijn er groepsarrangementen voor karten bij Lot66 in Breda?

Voor een onvergetelijk feestje of bedrijfsuitje kom je karten in Breda bij Lot66. Voor elke gelegenheid is een geschikt arrangement. Strijd tegen elkaar op de kartbaan en ontdek wie de snelste is. Na het karten kun je gezellig een hapje eten in het restaurant. Boek jouw dagje karten!

Is er een restaurant aanwezig bij Lot66 Breda?

Kom gezellig langs bij het restaurant van Lot66 voor of na het karten. Het restaurant van Lot66 Breda biedt uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden:

 • Lunch: belegde broodjes, bagels en lunchbuffet
 • Burgers
 • Barbecue
 • Steengrill
 • Fondue
 • Pizza Cone
 • Buffet

Voor iedereen iets lekkers dus. Kom het nu zelf uitproberen!

Waar moet ik rekening mee houden bij het karten bij Lot66 Breda?

Om te mogen karten bij Lot66 Breda moet je minimaal 8 jaar en 1,40 meter lang zijn. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen en een lange broek verplicht voor iedereen die komt karten.

Ben jij klaar voor een dagje vol actie en avontuur? Boek snel jouw kart deal!