Karten in Tilburg

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Tilburg

Karten in Tilburg, het snelste uitje!

Ben jij op zoek naar een activiteit die snel, cool en competitief is? Kom dan karten in Tilburg! Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een middag of avond karten in Noord-Brabant. Ben jij de snelste van iedereen en versla jij jouw gezelschap op het circuit? Kom erachter tijdens jouw kart uitje in Tilburg.

Verleg je grenzen tijdens karten in Tilburg!

In Tilburg vind je een geweldige kartbaan. De Voltage heeft verschillende dingen te bieden. De kartbaan is uitdagend en perfect voor beginnende bestuurders, maar ook voor ervaren karters. Het kartcircuit van De Voltage is 450 meter lang. Perfect om jouw kart skills te laten zien dus. Ook ben je van harte welkom om jouw kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje hier te houden. Boek hier jouw kart uitje in Tilburg en start de race! Ready… set… go!

Karten in de buurt van Tilburg

In de buurt van Tilburg vind je de gaafste kartbaan van Noord-Brabant: Lot66. Hier kunnen alle snelheidsduivels hun geluk niet op. Scheur over de indoor kartbaan en versla de competitie. Met wie wil jij de uitdaging aangaan in Breda? Maak jouw kart uitje nog specialer en kies uit nog meer leuke activiteiten. Bekijk alle mogelijkheden en plan snel jouw bezoek.

Veel gestelde vragen over Tilburg

Welke kartbaan is te vinden in Tilburg?

In Tilburg, Noord-Brabant ligt één kartbaan. De naam van het kartcenter is: De Voltage – Indoor Entertainment. In de buurt van Tilburg kan je komen karten in Breda bij Lot66.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Tilburg?

De indoor kartbaan van De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg, Noord-Brabant staak bekend om de uitstekende service. Als je op zoek bent naar een unieke, leuke kartervaring is dit de plek. De regels en veiligheidsinstructies worden aan het begin van je uitje uitgebreid uitgelegd. Ook kan je karten nabij Tilburg bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan in Tilburg indoor of outdoor?

De kartbaan van De Voltage – Indoor Entertainment in Tilburg is indoor.
De kartbaan van Lot66 in Breda is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Tilburg?

De lengte van de kartbaan van De Voltage – Indoor Entertainment is 450 meter.
De lengte van de kartbaan van Lot66 is 450 meter.