Karten in Zevenbergen

Karten nabij Zevenbergen

Houd jij van spanning en snelheid? Dan moet je nabij Zevenbergen zijn. In de buurt van Zevenbergen vind je kartbaan Lot66 Breda. Deze kartbaan is geschikt voor jong en oud en is de perfecte locatie voor jouw volgende uitje. Zorg dat je klaar bent voor de start tijdens het karten nabij Zevenbergen.

Karten in de buurt van Zevenbergen

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte locatie om te karten nabij Zevenbergen, Noord-Brabant, hebben wij goed nieuws voor jou. Op slechts een klein kwartiertje rijden vind je kartbaan Lot66 Breda.

De indoor kartbaan in Breda van Lot66 heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag. De kartbaan is geschikt voor jong en oud. En niet alleen dat, je kan er meer doen dan enkel karten. Het bedrijf heeft een breed aanbod aan activiteiten en arrangementen. Kortom; de perfecte locatie voor jouw volgende activiteit. Combineer dan jouw dagje uit met andere activiteiten zoals bowlen en steengrillen.

Veilig karten nabij Zevenbergen

Niet alleen is karten nabij Zevenbergen ontzettend leuk. Er wordt ook gelet op de veiligheid van de deelnemers. Bij Lot66 Breda is veiligheid hun nummer één prioriteit. Daarom krijgen jij en je vrienden voordat jullie de kart instappen een uitgebreide uitleg over de kartbaan en de karts. Een professional vertelt je de do’s en don’ts op de baan en zorgt ervoor dat er geen ongelukken gebeuren.

Ook krijg je een eigen helm en pak tijdens het karten. Deze houden je veilig en staan ook nog eens super professioneel. Daarnaast is het dragen van dichte schoenen een must en moet je 1.40 meter lang zijn om mee te mogen doen. Dit om veiligheidsredenen.

Indoor karten in de buurt van Zevenbergen

Het weer in Nederland is vaak nogal onvoorspelbaar, maar hier heb je bij Lot66 Breda geen last van. In de buurt van Zevenbergen, karten jij en je vrienden of familie altijd in de perfecte weersomstandigheden. De kartbaan heeft een indoor track. Dit betekent dat je niet gehinderd kan worden door regen, storm of sneeuw. Je activiteit valt dus nooit in het water.

De locatie is de perfecte plek voor het vieren van een kinderfeestje of het organiseren van een teambuilding activiteit. Ook kun je karten combineren met andere activiteiten als steengrillen of bowlen.

4 redenen om te kiezen voor karten nabij Zevenbergen

  • Uitdagende indoor kartbaan
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor jong en oud
  • Combineer de leukste activiteiten

Boek jouw tickets

Dus, ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Zevenbergen? Met een half uurtje rijden ben je bij Lot66 Breda en kunnen jij en je vrienden gaan racen op deze toffe kartbaan. Kies je favoriete deal op onze site. Wanneer je een van deze deals boekt, is jouw activiteit volledig gearrangeerd. Wel zo relaxed toch?

Praktische informatie om te karten nabij Zevenbergen

Zin gekregen om een spectaculaire race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Zevenbergen

Waar kan ik komen karten nabij Zevenbergen?

Nabij Zevenbergen, Noord-Brabant kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Den Bosch indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Zevenbergen is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Zevenbergen?

Om te mogen karten nabij Zevenbergen bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.