Karten in Wanroij

Karten in Wanroij

Wil je komen karten in Wanroij, Noord-Brabant? Op dit moment zijn er helaas geen deals om te karten in Wanroij. Wel vind je in Wanroij een super leuke race experience! Ontdek snel de mogelijkheden voor deze gave activiteit.

Motorcrossen bij Electrocross Wanroij

Helaas is er dus geen karten in Wanroij mogelijk. Wel is er een andere waanzinnige activiteit die je kunt doen, namelijk motorcross. Bij Electrocross Wanroij ervaar je in een uniek tweewielig uitje.

Indoor of outdoor track

Cross op een indoor of outdoor track op een elektrische motor. Afhankelijk van het weer wordt op de dag zelf bepaald op welke track er gecrosst wordt. Zo weet jij zeker dat jij ultiem kan genieten van deze activiteit. Ontdek nu snel hoe vet deze tweewielige activiteit is.

Een leuke en veilige activiteit voor jong en oud

Karten in Wanroij is dan wel niet mogelijk, maar de jongste coureurs kunnen al vanaf 6 jaar komen genieten van motorcrossen. De motoren kunnen namelijk ingesteld worden per leeftijd en ervaring.

Beschermende kleding

Daarnaast ontvangt iedereen beschermende kleding. Dit zorgt ervoor dat jij er niet als een echte crosser uitziet maar je ook nog eens beschermd bent. Je ontvangt onder andere handschoenen, kniebeschermers, een cross outfit en een helm.

Veiligheidsinstructies

Uiteraard ontvang je vooraf de activiteit veiligheidsinstructies. Hierin wordt alles uitgelegd wat jij moet weten voor je gaat crossen. Met al deze maatregelen kan jij er zeker van zijn dat het een geslaagd uitje wordt! Kies daarom zeker voor motorcrossen.

Karten in de buurt van Wanroij

Wil jij nou liever toch komen karten? Karten in de buurt van Wanroij is dan ook mogelijk. Dan ben jij op het juiste adres bij Planet Awesome. Op een half uurtje rijden vanaf Wanroij kan jij hier op de kartbaan in Nijmegen komen scheuren.

Boek jouw tickets

Wil jij nu ook zo’n gave race experience beleven? Boek dan snel jouw tickets en geniet van motorcrossen. De elektrische motoren zijn voor iedereen vanaf 6 jaar super leuk om te besturen. Bekijk snel alle deals en plan je bezoek nu.

Veel gestelde vragen over Wanroij

Waar kan ik terecht voor een gave race experience in Wanroij?

Een fantastische race experience in Wanroij, Noord-Brabant beleef je bij Electrocross Wanroij.

Vanaf welke leeftijd kan ik komen motorcrossen?

Motorcrossen in Wanroij is al mogelijk vanaf 6 jaar.

Is deze activiteit binnen of buiten?

Er is een indoor en outdoor track. Afhankelijk van het weer wordt er op de dag zelf bepaald op welke track er gecrosst wordt.

Kan ik ook karten nabij Wanroij?

Ja karten nabij Wanroij is mogelijk in Nijmegen bij Planet Awesome.