Karten in Oisterwijk

Karten nabij Oisterwijk

Houd jij van snelheid en spanning? Dan hebben wij de perfecte activiteit voor jou. Namelijk karten in Oisterwijk, Noord-Brabant. Scheur door de bochten, trap het gaspedaal hard in op de rechte stukken en laat de competitie meters ver achter je! Jij bent de kartheld op de baan van Lot66 in Breda.

Karten in de buurt van Oisterwijk

Karten Oisterwijk is de perfecte activiteit voor jong en oud. Bij Lot66 bieden ze namelijk activiteiten aan voor kinderen en volwassenen en hebben ze speciale kinderkarts, waardoor ook de kleintjes veilig mee kunnen doen. Na een kort autoritje van Oisterwijk naar Breda zijn jullie klaar voor een onvergetelijke dag bij Lot66.

Veilig karten in Oisterwijk

Karten in Oisterwijk is niet alleen leuk, er wordt ook goed op de veiligheid gelet. Op de kartbaan van Lot66 Breda staat veiligheid voorop. Voordat je in je kart stapt, krijg je een uitgebreide uitleg over de kartbaan en jouw kart.

Bij de ingang krijg je een passende helm en racepak. Deze staan niet alleen super professioneel, ze beschermen jouw ook goed tijdens de race. Om mee te kunnen racen in een kart heat, moet je vanwege veiligheidsredenen minimaal 1,40 meter zijn en dichte schoenen dragen.

Indoor karten in Oisterwijk

Laten we eerlijk zijn, het weer in Nederland is niet altijd even betrouwbaar. Maar tijdens het karten in Oisterwijk heb jij hier geen last van. De kartbaan Lot66 in Breda is een indoor kartbaan. Ideaal voor wanneer het slecht weer is in Nederland.

Tijdens het racen bij Lot66 rij je in elektrische karts. Deze karts trekken supersnel op, stinken niet naar uitlaatgassen en zijn ook nog eens beter voor het milieu. Een triple win dus en dit is voordat jij de eerste plek verovert. En hier houdt de pret niet op: de indoor go-kart baan van Lot66 staat bekend om zijn uitdagende bochten. Beoefen jouw karting skills op deze toffe indoor baan en scheur als eerste over de finishlijn.

Combineer kart activiteit bij Lot66 Breda

Kinderen en volwassenen zijn welkom om te komen karten in Oisterwijk. Ook is de baan geschikt voor onervaren karters, maar is hij door de uitdagende bochten ook leuk voor professionals.

Bij Lot66 kun jij jouw kart activiteit ook combineren met andere activiteiten. Beleef twee keer zoveel plezier met het dubbele aantal aan uitdagende activiteiten. Ook is Lot66 de perfecte locatie voor een kinderfeest of teambuilding activiteit. Zo kan jij na een spannende race op de kartbaan nog een potje gaan bowlen. Of heb jij honger na de race van jouw leven? Combineer dan jouw tripje naar de kartbaan met steengrillen! Deze kartbaan in Breda heeft alles wat jij nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje of groepsuitje.

4 redenen om te kiezen voor karten nabij Oisterwijk

  • Waanzinnige indoor kartbaan
  • Veilige activiteit voor iedereen
  • Geschikt voor jong en oud
  • Combineer de leukste activiteiten

Boek jouw tickets

Ben jij klaar om te gaan karten in de buurt van Oisterwijk? Boek snel je tickets voor karten bij Lot66 Breda. Boek gemakkelijk online en het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is plezier maken. Nodig snel je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom karten in de buurt van Oisterwijk!

​​Praktische informatie om te karten nabij Oisterwijk

Zin gekregen om de ultieme race te beleven? Ontdek de waanzinnige kartbaan.

Lot66 Breda

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Veel gestelde vragen over Oisterwijk

Waar kan ik komen karten nabij Oisterwijk?

Nabij Oisterwijk, Noord-Brabant kan je komen karten bij Lot66 in Breda.

Is de kartbaan nabij Oisterwijk indoor of outdoor?

De kartbaan Lot66 nabij Oisterwijk is indoor.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten nabij Oisterwijk?

Om te mogen karten nabij Oisterwijk bij Lot66 moet je minimaal 1,40m zijn.