VR racen: een unieke race experience

Als je op zoek bent naar een unieke race experience, dan is VR racen de ultieme ervaring voor jou. Tijdens een VR race, race je in een simulator. Met een VR-bril op scheur je over het circuit van je dromen en versla je coureurs als Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ontdek wat VR racen inhoudt en waar je dit kunt doen. 

Wat is VR racen

In Nederland zijn er verschillende locaties waar je kunt gaan VR racen, maar wat is dit nou eigenlijk? VR racen is het racen in een simulator. Hierbij race je tegen online tegenstanders en wordt je omringd door een digitale racewereld. Dit heet ook wel simracen.

Je racet niet in een echte auto of kart, maar in een simulator die voelt als een echte racewagen. Je kunt via de simulator jouw favoriete track en tegenstanders kiezen. Race je liever in een Ferrari of toch in een Lamborghini? 

Het leuke aan de VR race simulators, is dat ze met jouw bewegingen mee gaan. Bij het gas geven trilt de stoel mee en de simulator beweegt mee wanneer je de bocht omgaat. De VR-bril zorgt ervoor dat je helemaal in de online wereld wordt opgenomen. 

Met een koptelefoon op je hoofd hoor je alle geluiden op het circuit. Van het grommen van jouw gaspedaal, tot aan de tips van jouw raceteam. Met VR racen beleef je een onvergetelijke race experience.

4D VR racen bij Immersive in Almere

Wat maakt VR racen zo uniek

Het gave aan deze activiteit, is dat je de racer kunt zijn die je altijd al hebt willen zijn. Of je nu wel of geen rijbewijs hebt, in de wereld van VR racen maakt het allemaal niet uit. Vanaf het moment dat jij je VR-bril opzet, ben jij de racer die je altijd al wou zijn. Je wordt meegenomen in een online wereld waarin alles mogelijk is. 

Een veilige race experience

Daarnaast is deze activiteit ook erg veilig. Je racet online met hoge snelheden maar er kunnen geen ongelukken gebeuren. Dit omdat jij veilig in de simulator zit. Maak dit de race minder spannend? Zeker niet! Met online snelheden van meer dan 100 km/u is deze race alles behalve saai.

VR racen in Nederland: doe het hier

Bij Immersive in Almere kunnen jij en jouw vrienden, familie of collega’s komen VR racen. Deze locatie heeft meerdere simulators voor jouw race experience. Jullie kunnen dus samen tegelijk racen en het zelfs tegen elkaar opnemen. Ben jij klaar voor deze onvergetelijke race experience? 

Bij Immersive zijn er 18 race simulatoren. Dit betekent dat de locatie ook geschikt is voor groepsactiviteiten en kinderfeestjes. Daarnaast kun je ook simulators huren en samen met je vrienden op een locatie naar keuze racen. 

Op de simulators heb je keuze uit 160 verschillende auto’s en meer dan 30 verschillende circuits. Kies jouw favoriete racewagen en het meest uitdagende circuit. Ook zijn de simulators af te stellen per niveau. Op deze manier kan iedereen meedoen, ongeacht of je ervaring hebt met VR racen of niet.

Boek jouw volgende race experience 

Dus, ben jij klaar voor jouw volgende race experience? Kies jouw tegenstanders en daag ze uit voor een VR race bij Immersive in Almere, Flevoland. Hier beleef je een onvergetelijke dag. De deals van Immersive in Almere zijn makkelijk te boeken via onze website. 

Hierbij zijn de deals compleet gearrangeerd en kunnen jij en jouw teamgenoten samen racen in een van de vele simulators. Ben jij ready voor de volgende race experience? Ontdek de wonderen van VR racen en boek snel jouw tickets.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...