Tickets voor Karten bij Immersive

Bestseller Immersive

  • Weekend

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

Beleef deze toffe race experience bij Immersive!

Immersive

  • Almere
4.7
4.7/5
Vanaf
17,50
p.p.

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

4.7 / 5
Vanaf
17,50

Tickets Immersive

Race experience: 1x 4D racen

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Race experience: 1x 4D VR racen

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Race experience: 2x simracen

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Race experience: 1x simracen

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Race experience: 2x 4D racen

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Handige informatie over Immersive

Bij Immersive in Almere, Flevoland beleef jij en unieke kart ervaring. Je gaat namelijk door middel van een game in simulatoren racen op de gaafste kartbanen. Er zijn verschillende manieren om dit te beleven. Je kan zelf de baan kiezen waarop jij en jouw vrienden gaan racen. En dat is nog niet alles, wanneer jullie kiezen voor een uitje bij Immersive racen jullie met zijn alle tegelijk over de baan. Het wordt dus een ware competitie. Kom erachter wie de beste simracer is. Je kan niet alleen simracen bij Immersive in Almere. Ook kan je hier 4D racen. Tijdens een 4D race wordt je helemaal ondergedompeld in dé ultieme race-ervaring. Je krijgt een virtual reality headset op tijdens het 4D racen. Waar jij nu ook kijkt, je hele omgeving staat in thema van het door jouw gekozen circuit. Je moet minimaal 10 jaar oud zijn en minimaal 1.35m lang. Ontdek zelf de mogelijkheden en boek nu jouw favoriete deal.

Veel gestelde vragen over Immersive

Je gaat niet karten maar racet door middel van een game! Je gaat namelijk racen in simulatoren. Zo lijkt het net of jij je echt op het circuit begeeft.
Wanneer jij kiest voor simracen bij Immersive in Almere ga jij racen in een simulator. Je kan zelf een circuit kiezen waarop jij wilt crossen. Beheers jij de techniek en haal je de finish line als eerste? Kom erachter tijdens het simracen.

Reviews van Immersive

Een unieke kart ervaring bij Immersive

Je hebt de keuze uit simracen, 4D racen en 4D VR racen. Bij alle manieren zit je in een simulator, maar bij 4D racen is de ervaring nog iets specialer. De 4D simulator beweegt namelijk mee. Zo lijkt het net of jij je echt op de kartbaan bent. Bij 4D VR racen krijg je zelfs een VR bril waardoor de ervaring nog spectaculairder wordt.

Voorwaarden racen bij Immersive

Om te mogen racen bij Immersive moet je minimaal 10 jaar oud zijn en minimaal 1.30m lang. De deals op onze website zijn boekbaar vanaf vrijdag t/m zondag.

Een uniek uitje bij Immersive

Simracen kan je met maximaal 16 tegenstanders doen. Dit is een super leuke optie als je op zoekt bent naar een groepsuitje. De 4D en 4D VR races zijn alleen mogelijk met 2 personen. Hier maak je gebruikt van speciale simulatoren die meebewegen terwijl je racet. Zo voelt het net alsof jij je echt op het circuit begeeft.

Wil jij ook zo’n leuk uitje beleven? Plan dan snel jouw bezoek en boek je tickets.