Karten in Almere

Karten in Almere

Op zoek naar avontuur in Almere, Flevoland? Kom dan karten in Almere. Karten is de ideale activiteit voor de liefhebbers van snelheid. Alle competitieve waaghalzen kunnen hier hun geluk niet op. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spectaculair dagje uit.

Ontdek de gaafste kart ervaring in Almere

Wanneer je klaar bent voor een unieke ervaring, ben je in Almere aan het juiste adres. Bij Immersive beleef je namelijk een dag om nooit te vergeten. Bij Immersive ga je namelijk simracen, of terwijl virtueel racen door middel van een game. Stap de simulator in, kies je eigen racewagen en circuit en begin aan de race.

Je maakt gebruik van een stuur en gaspedaal, waardoor het net lijkt of je over een echt circuit scheurt. Je kan ook nog kiezen voor 4D racen, wat het nog vetter maakt doordat de simulator mee beweegt. Tot slot kan je nog 4D VR racen. Door de VR bril ga jij helemaal op in de race. Klaar voor een onvergetelijk uitje tijdens deze unieke ervaring van karten in Almere?

Karten in de buurt van Almere

Ga je liever traditioneel karten? Dan kan je karten nabij Almere. Op slechts een halfuurtje rijden van Almere vind je Lelystad. In Lelystad kun je vol gas gaan op de kartbaan van Kartbaan Lelystad. Snelheid en adrenaline zijn gegarandeerd!

Op dit outdoor circuit beleef je 735 meter aan raceplezier. Beheers jij de tactische bochten net zo goed als zoals Max Verstappen? Show jouw outdoor kart skills op het asfalt. Dit is de ideale plek voor snelheid en uitdaging. Je kunt hier met je eigen kart racen of een kart huren. De ervaren coureurs met licentie kunnen zelfs een VT250 kart huren. Snelheid en plezier gegarandeerd!

Karten in Almere: geschikt voor kinderen

Een groot voordeel aan karten in of nabij Almere is dat ook kinderen mee kunnen doen. De simulator kan ingesteld worden op ervaring. Zo kan ieder kind van 10 jaar of ouder deze ervaring ook beleven. Tijdens traditioneel karten nabij Almere zijn er kinderkarts beschikbaar.

Karten in Almere is veilig voor iedereen

Of je nou kiest voor een unieke simrace of traditioneel karten: deze activiteiten zijn veilig voor alle deelnemers. Voordat je mag beginnen aan de race, krijg je duidelijke instructies. Aan de hand van deze instructies leer je alles wat je moet weten over de activiteit. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen aan de professionals.

4 redenen om te karten in Almere

  1. Unieke manier van karten in Almere
  2. Waanzinnige outdoor kartbaan nabij Almere
  3. Kinderen van 10 jaar en ouder genieten van simracen in Almere
  4. In Almere is karten veilig voor iedereen

Praktische informatie om te karten in Almere

Klaar voor een waanzinnige kart ervaring in Almere? Plan dan snel jouw bezoek.

Immersive

Kolthoornpad 3, 1327 EN, Almere-Stad

Veel gestelde vragen over Almere

Waar kan ik karten in Almere?

In Almere, Flevoland kun je een waanzinnige kart ervaring beleven in een simulator bij Immersive.

Vind de beste deals.

Wat kan ik verwachten van een dagje karten in Almere?

Tijdens een dagje karten in Almere beleef je een dag om nooit te vergeten. Hier race je namelijk in een simulator, waardoor het net lijkt alsof je echt over de kartbaan scheurt. Je mag zelf je racewagen en circuit kiezen.

Boek jouw ultieme race experience in Almere.

Is de kartbaan in Almere indoor of outdoor?

Bij Immersive vinden de simraces indoor plaats. In de buurt van Almere kan je outdoor traditioneel karten bij Kartbaan Lelystad.

Wat zijn de voorwaarden om te mogen karten in Almere?

Om te mogen simracen bij Immersive geldt een minimumleeftijd van 10 jaar of ouder.