Sorry, no content found.

Waarom GoKartingTickets.nl?

Skip the line!

Geen wachtrij op locatie. Reserveer je tijdslot.

Ticket op mobiel

Scan ticket vanaf je telefoon.

Unieke deals

De leukste deals op een rij.

Karten in Flevoland

Liefhebbers van snelheid en actie opgelet! Karten in Flevoland is de leukste optie als je op zoek bent naar een dagje uit vol adrenaline. Ervaar het echte Formule 1-gevoel tijdens karten in Flevoland. Ga de competitie aan tegen jouw vrienden, familie of collega’s.

Ontdek de waanzinnige kartbaan in Flevoland

Flevoland heeft een van de leukste outdoor kartbanen van Nederland! Vlakbij Lelystad vind je een uitdagend circuit dat zeker niet teleur zal stellen. Beleef 735 meter aan outdoor raceplezier bij Kartbaan Lelystad. Iedere ronde voelt als een race op zich waardoor je na je heat gelijk nog een keer wilt.

Karten in Flevoland: het leukste groepsuitje

Kartbaan Lelystad is makkelijk te bereiken vanuit Almere, Harderwijk en Lelystad. Vanwege deze centrale ligging in Flevoland is deze kartbaan ideaal voor bedrijfsuitjes of een dagje uit met vrienden of familie.

Jong en oud genieten van karten in Flevoland

De kleine snelheidsduivels kunnen ook mee tijdens karten in Flevoland. Er zijn speciale kinderkarts beschikbaar. Ook zijn er duokarts beschikbaar voor de kleinere racers. Kartbaan Lelystad is daarom een must-race voor iedere liefhebber. Kom snel langs!

Een veilige activiteit tijdens karten in Flevoland

Karten in Flevoland is veilig voor iedereen. Voordat je het gaspedaal van je kart tot de grond kan trappen ontvang je eerst veiligheidsinstructies. Tijdens deze veiligheidsinstructies leer je meer over de kartbaan, de kart en de regels. Op deze manier ervaart iedereen een veilige race.

Unieke ervaring tijdens karten in Flevoland

Een uniek kart uitje in Flevoland vind je bij Immersive in Almere. Hier beleef je een uniek dagje uit, want bij Immersive ga je namelijk simracen. Stap de simulator in, kies je eigen racewagen en circuit en begin aan de race. Kies voor simracen. 4D racen of zelfs 4D VR racen. Het lijkt alsof je net echt over een circuit scheurt.

Het leuke aan virtueel racen bij Immersive is, is dat je zelf je eigen racewagen en circuit mag kiezen. Eén ding is zeker: dit wordt een onvergetelijk uitje. Ervaar nu zelf deze waanzinnige manier van racen.

5 redenen om te karten in Flevoland

  • Spectaculaire 735 meter lange outdoor kartbaan
  • Karten in Flevoland is het ideale groepsuitje
  • Jong en oud kunnen meedoen tijdens karten in Flevoland
  • Veilige activiteit voor iedere deelnemer
  • Een uniek kart uitje beleven bij Immersive

Praktische informatie over karten in Flevoland

Zin gekregen om te karten in Flevoland? Plan snel jouw bezoek.

Kartbaan Lelystad

Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Immersive

Kolthoornpad 3, 1327 EN, Almere-Stad

Veel gestelde vragen over karten in Flevoland

Karten in Flevoland kan bij het gave outdoor circuit van Kartbaan Lelystad. Je kan ook simracen bij Immersive.

Karten in Flevoland is op een outdoor (buiten) kartbaan.

Dit verschilt per kartbaan. Bij Kartbaan Lelystad is het mogelijk om vanaf 8 jaar te karten. Hier geldt een minimum lengte van 1.30m voor. Om te mogen simracen bij Immersive moet je minimaal 10 jaar oud zijn en langer dan 1.30m.