VR racing in Almere

>>
Virtueel racen in Almere is een fantastische ervaring! Perfect voor iedereen die eerst nog even wilt oefenen voordat zij de kartbaan betreden. Stap in je virtuele kart en ontdek of jij de beste racer bent. Je racet in een simulator dus het voelt net alsof jij echt op het circuit racet.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Virtueel racen in Almere

Wil jij een gaaf uitje organiseren of nog even oefenen voor jouw bezoek aan de kartbaan? Dat kan! Kom virtueel racen in Almere, Flevoland. Bij Immersive kan je namelijk kiezen tussen 4D racen, 4D VR racen en simracen. Op deze manier beleef jij de leukste virtuele races.

Hoe kan je virtueel racen in Almere?

Virtueel racen in Almere, of terwijl simracen, is een gave manier van racen over circuits. Je zult niet naar een kartbaan te hoeven gaan om de beste racer te worden. Door middel van deze game kan jij namelijk in een simulator gaan racen. Dit wordt steeds populairder en kan daarom ook thuis gedaan worden, maar bij Immersive is deze ervaring extra uniek.

Je kan namelijk met 16 tegenstanders tegelijk virtueel racen in Almere. Zo kan jij al jouw vrienden uitdagen voor de ultieme race! Je neemt plaats in een simulator en je maakt gebruik van pedalen en een stuur. Hierdoor lijkt het alsof jij echt op het circuit bent.

Je kan kiezen uit jouw favoriete racewagen en op welk circuit jij wilt racen. Hierdoor ontdek jij de gaafste circuits wereldwijd. Dit is ook een unieke manier om er achter te komen hoe alle circuits wereldwijd er uit zien.

Een leuke activiteit voor een leuke prijs

Virtueel racen in Almere is een betaalbare activiteit. Zo is het goedkoper dan een heat karten maar beleef je wel dezelfde experience. Dit is zeker wanneer je kiest om met een virtual reality bril te racen, dan lijkt het echt of jij op het circuit racet.

Veilig virtueel racen in Almere

Uiteraard is virtueel racen in Almere veiliger dan op de kartbaan. Wanneer je op het spel crasht kan je natuurlijk gewoon overnieuw beginnen. Als jij natuurlijk de race wilt winnen is het niet handig om te crashen.

Voorwaarden

Virtueel racen in Almere is al mogelijk vanaf 10 jaar oud en vanaf 1.30m lang. Kom nu zelf ervaren hoe fantastisch simracen is en boek gauw je tickets.

Handige artikelen