De leukste kartbanen voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een leuke en actief uitje om te doen met kinderen in Nederland? Ga met de kinderen karten. In Nederland vind je een hoop toffe kartbanen die geschikt zijn voor kinder en familie karten. Hierbij een overzicht van de leukste kartbanen waar kinderen meer dan welkom zijn voor een kartrace.

Karten met kinderen 

Karten is een geschikte activiteit voor alle leeftijden. Of je nu jong, oud, professional of een beginner bent. In Nederland kunnen zelfs de jongste coureurs karten. Bij een aantal kartbanen kun je zelfs met de hele familie karten.

Veiligheid voorop als je met kinderen gaat karten

Tijdens karten staat veiligheid voorop. Al helemaal als er kinderen gaan karten. Voor je de kart instapt, krijg je een veiligheidsbriefing over de kart en de baan. Het dragen van een helm is verplicht en er zijn professionals aanwezig op de track. Zij houden een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat er geen ongelukken gebeuren.

Hoe lang moet je zijn

Check van te voren de minimale lengte en leeftijd voor je jouw favoriete deal boekt, deze verschillen namelijk van locatie tot locatie. In Nederland wordt vaak 8 jaar met een lengte van 1.40m gehanteerd, maar dit kan op de baan waar jij wilt karten net anders zijn.

Waar kan ik karten met kinderen?

Wil jij ook gaan karten met kinderen? Om je een beetje op weg te helpen in het kiezen van de beste kartbaan om te karten, hebben we hier de beste kartbanen geselecteerd. 

Kartfabrique Utrecht

Als eerste hebben we de Kartfabrique in Utrecht. Deze locatie is perfect geschikt om te karten met kids. De tracks van de Kartfabrique zijn geschikt voor beginners en professionals. Dit maakt het een geschikte track om te gaan familie karten. De karts bij de Kartfabrique zijn snel en veilig. 

Daarnaast is er een racecoach bij de Kartfabrique aanwezig. Hij zal op de race letten en ervoor zorgen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Om mee te mogen racen bij een race bij de Kartfabrique moet je minimaal 1,35m zijn. Vanaf deze lengte passen de kinderen goed in de karts.

Adventure Eefde

De tweede locatie die perfect is om te kinderen karten, is Adventure Eefde. Deze locatie heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur. Bij Adventure Eefde kunden de jongste snelheidsduivels in speciale junior karts. Voor de junior karts moet je minimaal 8 jaar oud zijn en 1,35m lang. Naast karten, kun je bij Adventure Eefde ook andere toffe outdooractiviteiten boeken. Denk bijvoorbeeld aan klimmen en steigeren. Alles is mogelijk in Eefde. 

HappyDays Grootebroek 

Een andere toffe locatie om te gaan karten met kinderen, is HappyDays in Grootebroek. Deze locatie heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Er geldt een minimale lengte van 1,40m om met kids te karten. 

Maar bij HappyDays kan je meer dan karten met de kinderen. Naast karten kun je jouw activiteit bij HappyDays combineren met lasergamen of bowlen. HappyDays is dé perfecte locatie voor het vieren van kinderfeestjes of om te gaan familie karten. 

SkagaVenture in Schagen

Ook bij SkagaVenture in Schagen kun je karten met kinderen. Deze locatie heeft veel te bieden. Dit maakt het de perfecte locatie voor het vieren van een kinderfeest, verjaardag of gewoon als leuk uitje. Om te mogen karten bij SkagaVenture, is een minimale leeftijd van 8 jaar vereist. Daarnaast moeten de kids die komen karten minimaal 1,35m zijn. 

Naast karten kun je bij SkagaVenture ook andere activiteiten boeken. Je kunt komen lasergamen, bowlen of een VR-experience beleven in Schagen. Kortom, SkagaVenture is de perfecte plek voor kinderen karten en meer!

Boek nu: karten met kinderen of familie karten

Dit zijn een aantal van de meest geschikte kartbanen om te gaan karten met kinderen. Er zijn nog een hoop andere kartbanen in Nederland die geschikt zijn voor jouw volgende uitje. Kies snel jouw favoriete en boek jouw volgende kart avontuur. 

Win jij het van al je vriendjes tijdens het karten? Maar een manier om hierachter te komen! Boek nu snel een uitje om met de kinderen te gaan karten.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...