F1 simulator huren in Almere

>>
Wil jij een F1 simulator huren in Almere? Dit kan bij Immersive. Ervaar hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Je kunt een F1 simulator huren bij Immersive maar ook voor een externe locatie. Ontdek nu hoe gaaf dit is.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

F1 simulator huren in Almere

Wil je een F1 simulator huren in Almere? Dit kan bij Immersive. Ervaar hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Een F1 simulator huren in Almere is een unieke toevoeging aan jouw uitje of event. Tijdens deze ervaring beleef je de ultieme adrenalinekick.

Waarom een F1 simulator huren in Almere?

Je kunt bijvoorbeeld een F1 simulator in Almere huren voor een gelegenheid zoals een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, beurs of vrijgezellenfeest. Het is namelijk een spectaculaire toevoeging aan een event. Tijdens het racen in een F1 simulator krijg jij het gevoel alsof je écht over een circuit aan het scheuren bent. Ervaar het nu zelf.

Op locatie in een F1 simulator racen in Almere

Als je een F1 simulator wilt huren in Almere bij Immersive is dit mogelijk. Er zijn drie mogelijkheden om uit te kiezen: simracen, 4D racen en 4D VR racen. Alle drie deze ervaringen zijn uniek en zullen zenuwslopend zijn. Kies de ervaring die het beste bij jou past. Ready, set, race!

Op een externe locatie een F1 simulator huren in Almere

Wanneer je op een externe locatie wilt simracen kan je ook een F1 simulator huren in Almere. Kies uit verschillende simulatoren. Er is bijvoorbeeld ook de keuze om een complete set te nemen. Dan krijg je er ook een playseat bij. Dit zorgt voor een erg realistische ervaring. Zo kun je bijvoorbeeld thuis of op werk genieten van een spannende race.

Kom nu jouw F1 simulator huren in Almere

Of je nu bij Immersive op locatie wilt racen of zelf een F1 simulator op een externe locatie wilt huren, bij Immersive kan het allebei. Indien je 10 jaar of ouder bent en minstens 1.30m kan jij deze waanzinnige ervaring beleven. Ontdek nu zelf hoe waanzinnig simracen is. De competitie is aan!

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
De beste kartbaan van Nederland - dit zijn onze favorieten!
Karten

De beste kartbaan van Nederland

Ben je op zoek naar de beste kartbaan Nederland? Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet! Deze kartbanen hebben allemaal hun eigen kwaliteiten én zijn geschikt voor jong en oud. De beste kartbaan van Nederland uitkiezen is natuurlijk een kwestie van smaak, maar deze circuits doen het over het algemeen goed bij velen!

Lees meer »