Karten in de herfstvakantie

Wil jij graag met jouw vrienden, familie of collega’s iets leuks en actiefs doen in de herfstvakantie? Dan is karten perfect! Samen gaan jullie de uitdaging aan om te zien wie de nieuwe Max Verstappen is. Herfstweer? Geen probleem, want er zijn genoeg indoor kartbanen. 

Een corona proof uitje 

Ondanks de coronacrisis kan je ook prima samen karten! Groepjes tot en met 4 personen zijn toegestaan en iedereen zit in een aparte kart, dus geen zorgen want die 1,5 meter afstand is dan prima te houden. Een voordeel van karten met een klein groepje is dat je iedereen makkelijk kan inhalen.  

Ontvlucht het herfstweer

Een groot voordeel aan indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Dus regent het en waaien de bladeren van de bomen? Dat maakt niks uit, want je kan altijd droog karten. Ook zijn de circuits altijd goed afgebakend zodat het niet mogelijk is dat je naast de baan beland. Hier lees je tips hoe jij het snelst over de finish kan gaan.

Karten kan in elke provincie! 

Van Friesland tot Gelderland en van Groningen tot Zeeland, overal zijn kartbanen te vinden dus er is altijd een kartbaan waar jij jouw vrienden kan verslaan! In totaal zijn er 35 indoor kartbanen verspreid door heel Nederland, zo kan jij elke dag van het jaar racen met jouw vrienden. Wil je toch graag buiten karten? Geen probleem, want dat kan onder andere bij Zero55 Apeldoorn en Adventure Eefde in Gelderland. 

Boek nu jouw kart uitje voor in de herfstvakantie. Ready… Set… Go!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lees ook dit...

Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou

Lot66
Breda, Noord-Brabant

32,00 31,00