Karten in de herfstvakantie

Op zoek naar een leuke activiteit in de herfstvakantie maar geen idee wat een geschikte activiteit is? Kom indoor karten op de tofste kartbanen van Nederland. Karten is de perfecte activiteit voor de regenachtige dagen. Lees hier waarom je wil karten in de herfstvakantie!

Indoor karten in de herfstvakantie

Karten tijdens de herfstvakantie in oktober is een ideale activiteit voor iedereen die van adrenaline en avontuur houdt. Voor wie denkt dat karten alleen maar leuk is voor de zomerdagen, zit er naast! Er zijn genoeg leuke indoor kartbanen in Nederland waar jij ook tijdens de regenachtige dagen terecht kan. Door samen met je vriendjes op een indoor kartbaan te racen, merk je niks van het vieze weer buiten en kun je de beste tijd neerzetten op de (droge) indoor kartbaan. Daarnaast passen veel kartbanen de openingstijden aan tijdens de vakantie en kun je éxtra lang racen.

Karten in herfstvakantie Regio Midden 

De herfstvakantie begint voor Regio Midden en Noord als eerste. Voor wie op zoek is naar een uitdagende kartbaan in het midden van Nederland is hier aan het juiste adres! In Utrecht vind je kartbaan Kartfabrique dat met zijn 750 meter lange baan een perfecte plek is voor jouw indoor uitje. Ook op indoor kartbaan The Maxx in Veenendaal kun jij gas gaan geven tijdens de herfstvakantie. 

Karten tijdens de herfstvakanie Regio Noord

Ben je op zoek naar toffe kartbanen tijdens de herfstvakantie in Regio Noord? Bezoek indoorkartbaan SkagaVenture in Schagen. Hier race je met elektrische karts die niet alleen goed voor het milieu zijn, maar ze zijn ook nog is super snel! HappyDays in Grootebroek heeft ook een uitdagende indoor kartbaan. Bekijk meer leuke dagjes uit in Noord-Holland.

Indoor kartbanen voor de herfstvakantie Regio Zuid

Regio Zuid heeft als laatste vakantie en heeft ruime keuze in een aantal toffe indoor kartbanen. Kom naar Lot66 Breda en race in elektrische karts mét boost knop! Deze knop zorgt ervoor dat je extra gas kan geven tijdens jouw inhaal actie! Kartbaan A15 Karting in Gorinchem is ook een goede optie voor jouw kart avontuur in de herfstvakantie. Racen op deze 700 meter lange baan met zijn uitdagende bochten is zeker een geschikte activiteit tijdens de herfstvakantie!

Outdoor karten in herfstvakantie

Voor wie toch de uitdaging aan wilt gaan en outdoor wilt karten, is bij verschillende gave outdoor kartbanen in Nederland welkom. Check van ten voren goed de website of dit mogelijk is bij jouw favoriete kartbaan. Voor de echte avonturiers, bij kartbaan Icekart Rucphen kun je het hele jaar door racen op een ijs kartbaan. Slip door de bochten heen met je kart en versla de competitie!

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om te gaan karten tijdens de herfstvakantie. Welke kartbaan is jouw favoriete? Boek snel je volgende kart uitje en kom karten in de herfstvakantie!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...