Karten in Schagen

Karten in Schagen

Op zoek naar een activiteit in Schagen, Noord-Holland die snel, leuk en competitief is? Dan ben je bij SkagaVenture op de goede plek! Hier kan je namelijk tegen jouw vrienden, familie of collega’s racen en laten zien dat jij de baas op de kartbaan bent. Ben jij niet zo van het racen en kijk je liever toe? Geen probleem, want het restaurant heeft uitzicht op de baan. Dus op deze manier kan jij onder het genot van een hapje en een drankje kijken of jouw vrienden wel eerlijk racen.

Ontdek de waanzinnige kartbaan in Schagen

In Schagen vind je één waanzinnige kartbaan: SkagaVenture. Maak je klaar voor een zenuwslopend uitje op de uitdagende kartbaan. Ga vol gas op de stimulerende rechte stukken en test jouw stuur skills in de tactische bochten. Heb jij de beste kart skills? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Indoor karten in Schagen

Een groot voordeel aan karten in Schagen is dat deze activiteit indoors is. Je hoeft nooit rekening te houden met het weer, want jouw uitje wordt hoe dan ook een groot succes. Of het nou regent, sneeuwt of koud is: karten in Schagen is altijd een goed idee.

E-karten in Schagen

Het circuit van SkagaVenture is 300 meter lang en perfect voor de e-karts. Door deze elektrische karts kan jij zonder stinkende geuren scheuren over het circuit. Heb jij tijdens het racen een extra duwtje in je rug nodig om jouw vrienden te kunnen verslaan? Daar heeft SkagaVenture de perfecte oplossing voor! Namelijk een boostknop. Als je deze knop indrukt ga je nog iets sneller en haal je iedereen in. Hoe gaaf is dat? Boek nu en ga de uitdaging aan. Ready… set… go!

Karten in Schagen is het ideale groepsuitje

Als je op zoek bent naar een leuk groepsuitje, dan is karten in Schagen de ideale groepsactiviteit. SkagaVenture is de ideale locatie voor het vieren van een vrijgezellenfeestje, werkuitje of kinderfeestje. Maar je hebt geen speciale gelegenheid nodig om te gaan karten. Karten in Schagen is ook een tof idee als je op zoek bent naar een competitief dagje uit met vrienden. Daag snel al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor de ideale race.

4 redenen om te kiezen voor karten in Schagen

  • Spectaculaire 300 meter lange indoor kartbaan
  • Geen zorgen om het weer tijdens indoor karten
  • Racen in e-karts is milieuvriendelijk, snel en veilig
  • Het leukste groepsuitje voor elke gelegenheid

Praktische informatie voor karten in Schagen

Zin gekregen in een uitje vol met adrenaline? Plan snel jouw bezoek.

SkagaVenture

Witte Paal 3K, 1742 NL Schagen

Veel gestelde vragen over Schagen

Welke kartbaan is te vinden in Schagen?

In Schagen, Noord-Holland ligt één kartbaan. De naam van het kartcenter is: SkagaVenture.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Schagen?

De indoor kartbaan van SkagaVenture in Schagen, Noord-Holland is perfect voor een leuk uitje met vrienden of familie. Als je op zoek bent naar een unieke, onvergetelijke kartervaring is dit de plek. Een veiligheidsinstructie is het begin van je uitje.

Is de kartbaan in Schagen indoor of outdoor?

De kartbaan van SkagaVenture in Schagen is een indoor baan.

Wat is de lengte van de kartbaan in Schagen?

De lengte van de kartbaan van SkagaVenture is 300 meter.