8 gave dagjes uit in Noord-Holland

Inspiratie nodig voor een volledig verzorgd dagje uit in Noord-Holland? Geniet van een all inclusive dagje uit in Noord-Holland met diverse arrangementen die aangeboden worden op gokartingtickets.nl. Bij zo’n arrangement kan je kiezen tussen diverse activiteiten en handige extra’s, zoals eten. In deze blog vertellen we waar jij moet zijn voor een groepsuitje, voor de leukste activiteiten en geschikte locaties voor alle leeftijden. Lees verder voor de acht gaafste dagjes uit in Noord-Holland.

Dagjes uit in Noord-Holland zijn volledig verzorgd

Voor een leuk en georganiseerd dagje uit in Noord-Holland zijn er diverse geschikte locaties. Bij zo’n volledig verzorgde dag kan je naast het kiezen tussen gave activiteiten ook kiezen voor extra’s zoals een hapje en een drankje. Je hoeft dus geen andere locatie te bezoeken maar beleeft alle plezier op één dak!

Ervaar een all inclusive dagje uit bij HappyDays

Bij HappyDays Noord-Holland ben je op het juiste adres voor een onvergetelijke dag. Kies uit de leukste activiteiten zoals:

  • Bowlen
  • Lasergamen
  • Escape room
  • Karten
  • En nog veel meer…

Kies de activiteit(en) die jij wilt doen en plan jouw dag zoals jij wilt voor een perfect dagje uit in Noord-Holland.

Stel jouw all inclusive dagje uit samen en voeg extra’s aan jouw dag toe zoals steengrillen, een bittergarnituur of een à la carte diner. Een ding is zeker: bij HappyDays heb je genoeg keuzes voor een onvergetelijke dag.

Bijzonder dagje uit bij SkagaVenture

Bij SkagaVenture stel jij jouw dagje uit helemaal zelf samen. Je kan hier komen e-karten, lasergamen, VR games spelen of heerlijk jumpen in het trampolinepark. Kortom, ook hier kan jij een volledige dag genieten!

Maak jouw dag compleet met het combineren van activiteiten en het toevoegen van extra’s. Zo zijn er voor ouders arrangementen beschikbaar waarbij je kan genieten van een heerlijk kopje koffie en gebak. 

Daarnaast kan je genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant van SkagaVenture. Wat dit restaurant zo leuk maakt, is dat je uitzicht hebt over de kartbaan. Ontdek nu zelf de mogelijkheden voor een bijzonder dagje uit bij SkagaVenture.

Jong en oud genieten bij Coronel Kartracing

Wanneer je Coronel Kartracing bezoekt, beleef je gegarandeerd een fantastisch dagje uit in Noord-Holland. Hier geniet je van gave activiteiten zoals karten, klimmen, midgetgolf en nog veel meer.


Een ding is zeker, zo’n unieke dag ga je niet snel vergeten. Ga na afloop van de activiteiten genieten in het restaurant. Hier heb je waanzinnig uitzicht op de kartbaan. Bekijk alle deals voor zo’n uniek dagje uit en plan snel jouw dagje uit in Noord-Holland.

Combineer de leukste activiteiten op deze locaties

Voor de leukste dagjes uit in Noord-Holland bezoek je HappyDays of SkagaVenture. Bij beide locaties zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Deze arrangementen zijn gegarandeerd een succes voor de leukste dagjes uit in Noord-Holland.

Je kan het perfecte dagje uit samenstellen door te kiezen uit meerdere activiteiten waarbij je zelfs kan kiezen voor leuke extra’s, zoals een hapje eten.

De leukste dagjes uit voor alle leeftijden in Noord-Holland

Wanneer je op zoek bent naar een dagje uit in Noord-Holland waar iedereen geniet, ben je bij HappyDays en SkagaVenture op het juiste adres. Hier zijn diverse activiteiten namelijk beschikbaar voor jong en oud. Bij Coronel Kartracing zijn er ook activiteiten voor de kids beschikbaar.

De beste locaties voor een dagje uit in Noord-Holland met een groep

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte locatie voor een groepsuitje vind je hier de beste locaties voor de leukste dagjes uit in Noord-Holland. Bij HappyDays of SkagaVenture zijn er talloze mogelijkheden voor grotere groepen.


Bekijk de opties bij HappyDays en SkagaVenture. Selecteer de activiteiten, het aantal personen, de extra’s en voila – jouw perfecte groepsuitje is georganiseerd!

Het leukste familie dagje uit in Noord-Holland

Voor een dagje uit met de familie bezoek je HappyDays en SkagaVenture. Hier zijn niet alleen leuke activiteiten beschikbaar voor alle leeftijden, ze zijn ook veilig. Wel zijn er soms een aantal regels en voorwaarden voor activiteiten zoals karten.


Zo moet je bij SkagaVenture minimaal 8 jaar zijn en langer dan 1.35m om te mogen karten. Lasergamen is al mogelijk vanaf 6 jaar. Om te karten bij HappyDays moet je minimaal 1.40m zijn.

Boek de leukste dagjes uit in Noord-Holland

Kortom, de leukste dagjes uit in Noord-Holland beleef je bij HappyDays, SkagaVenture en Coronel Kartracing. Er zijn uiteraard een aantal andere leuke locaties om te bezoeken. Of bekijk meer dingen om te doen in Noord-Holland. De volledig verzorgde arrangementen kan jij zelf samen stellen. Dit betekent dat jouw dagje uit precies zal zijn zoals jij dat wilt – perfect dus!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...