Wil je outdoor karten? Dit zijn de leukste outdoor kartbanen van Nederland!

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? En ben jij niet van suiker? Dan is outdoor karten perfect voor jou! Daag jouw vrienden, familie of collega’s uit en race samen over het outdoor circuit. Voel de wind en de frisse lucht als je door de bochten gaat. Wij zetten de leukste outdoor kartbanen van Nederland voor jou op een rijtje. 

Adventure Eefde

Bij Adventure Eefde race jij over een circuit van 600 meter lang. Bij deze kartbaan in Eefde is het voor jong en oud geschikt om buiten te karten. Voor kinderen zijn er namelijk speciale karts en heats beschikbaar. Hierdoor kan het hele gezin op een veilige manier plezier maken! 

Kartbaan Ulrum

Ben je op zoek naar een kartbaan in het hoge noorden? Dan ben je in Groningen bij Kartbaan Ulrum helemaal op de goede plek. Samen race jij met jouw gezelschap over de 600 meter lange kartbaan! Wie is het snelst? Ook is het mogelijk om jouw eigen kart mee te nemen naar Kartbaan Ulrum. 

Circuit Park Berghem

Als je een outdoor kartbaan in Noord-Brabant zoekt ben je bij Circuit Park Berghem helemaal op de goede plek. Dit circuit is met 1200 meter de langste outdoor kartbaan van Nederland! Door de extreme lengte kan de kartbaan op 19 verschillende manieren worden ingezet. Ook is hier een race coach aanwezig voor alle nodige tips en tricks.

Circuitpark Karting Texel

Geniet van de zon en de Texelse buitenlucht bij Circuitpark Karting Texel. Stap de kart in, start de heat en race over het 500 meter lange circuit op Texel! Sommige karts kunnen een topsnelheid bereiken van 70 km/u. Zo kom je dichterbij de formule 1 dan ooit!

ZERO55 Apeldoorn

Karten op het circuit van ZERO55 Apeldoorn is niet alleen avontuurlijk en leuk, maar ook duurzaam! De karts die bij deze kartbaan aanwezig zijn, zijn namelijk elektrisch! Zo scheur jij helemaal milieubewust door de bochten tijdens e-karten. De kartbaan van ZERO55 Apeldoorn is 340 meter lang en is binnen én buiten! 

Kartbaan Lelystad

Ook bij Kartbaan Lelystad ben je helemaal op de goede plek als je van snelheid, avontuur en buitenlucht houdt. Het circuit van Kartbaan Lelystad is maar liefst 735 meter lang! Bij deze outdoor kartbaan is het mogelijk om karts te huren of om je eigen kart mee te nemen. Ook zijn hier VT250 karts aanwezig. Ervaren coureurs kunnen een licentie krijgen voor deze karts om nog sneller over het outdoor circuit te racen!

Kartcircuit Driebergen

Op zoek naar een outdoor kartbaan in het midden van het land? Dan is Kartcircuit Driebergen, omgeving Utrecht de plek waar jij moet zijn! Net zoals alle andere outdoor kartbanen in Nederland is ook deze perfect voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes. Op het circuit van maar liefst 750 meter lang racen jullie samen voor de eerste plek.

Kartcircuit Pottendijk

Als je een outdoor kartbaan in Drenthe zoekt dan ben je bij Kartcircuit Pottendijk op de perfect plek. Dit circuit is zeker 1050 meter lang! Het een na langste outdoor circuit van Nederland. Deze outdoor kartbaan heeft ook duokarts. Deze zijn perfect voor ouders en kinderen, zo kunnen ze samen de rest verslaan!

Outdoor Karting Vaals

Ben jij op zoek naar een outdoor kartbaan in het zuiden van Nederland? Kom dan naar Outdoor Karting Vaals! Deze enige echte kartbaan in Limburg is 450 meter lang en perfect voor allerlei feesten en partijen. Outdoor Karting Vaals heeft ook duokarts beschikbaar. Zo kunnen ouder en kind samen over het circuit heen racen

Kartbaan Oldenzaal

Kartbaan Oldenzaal is de plek waar je zijn moet als je een outdoor kartbaan zoekt in de provincie Twente. Scheur over het 700 meter lange circuit heen en voel de frisse wind als je jouw tegenstanders inhaalt. Heb je de normale karts onder de knie? Boek dan een heat in de 390 cc kart! Deze karts hebben extra vermogen waardoor jij nog sneller over het circuit racet. 

Klaar voor het outdoor avontuur op de kartbaan? Maak dan snel jouw reservering! Hier vind je alle outdoor kartbanen van Nederland. Plan nu je uitje en scheur ronde na ronde op het circuit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...