Indoor karten in Nederland: de 10 leukste kartbanen

Indoor karten in Nederland is een geschikte activiteit voor liefhebbers van snelheid en competitie. Wanneer je gaat indoor karten, scheur je warm én droog binnen over de kartbaan. Ben jij benieuwd waar in Nederland je kan indoor karten? In dit artikel vertellen wij de 10 leukste indoor kartbanen in Nederland.

Indoor karten: waarom is dit de ideale activiteit

Indoor karten is een zenuwslopende activiteit en zal zeker weten de adrenaline door je lichaam laten gieren. Een groot voordeel aan indoor karten is dat je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden. En laten we eerlijk zijn, het weer in Nederland is niet altijd even betrouwbaar.

Wanneer je gaat indoor karten maakt het helemaal niet uit of het regent, koud is of misschien zelfs sneeuwt. Dit uitje kan altijd doorgaan en is daarom gegarandeerd een succes.

Een ander groot voordeel aan indoor karten is dat je met deze activiteit consistente rij-omstandigheden hebt. Op deze manier kan je geleidelijk werken aan jouw kart skills. Ervaren of onervaren: iedereen kan vol vertrouwen over een indoor kartbaan scheuren.


Tenslotte zijn indoor kartbanen vaak dynamischer dan outdoor kartbanen. Tijdens het indoor karten vind je op de baan spectaculaire tunnels en bruggen. Sommige indoor kartbanen beschikken zelfs over unieke fly-overs: hoe gaaf is dat!

Indoor karten in Nederland: dit kan bij deze kartbanen

Er zijn in Nederland veel banen met een dak boven zich. De keuze voor indoor karten is reuze! Om jou te helpen kiezen bij welke baan jij moet gaan indoor karten in Nederland, volgen hier onze lievelings indoor kartbanen.

De Kartfabrique 

De Kartfabrique in Utrecht is een prachtige indoor kartbaan in het centrum van Nederland. Met een indrukwekkende lengte van 750 meter is dit langste indoor kartbaan van Nederland. De industriële uitstraling van de baan doet de Kartfabrique zijn naam ter eer aan. 

Tijdens indoor karten bij de Kartfabrique is er altijd een racecoach aanwezig. Spreek de coach aan voor tips en versla jouw vrienden, familie of collega’s op het indoor circuit in Utrecht.

Gamecity

De kartbaan van Gamecity is fantastisch voor mensen die willen indoor karten in Zuid-Holland. Hier vind je uitdagend bochtenwerk en snelle rechte stukken. Met 500 meter aan indoor raceplezier zal je hier een onvergetelijke dag beleven met indoor karten.

ZERO55 Enschede

Wil je racen over een indoor kartbaan met meerdere verdiepingen en fly-overs? Dat kan bij ZERO55 Enschede. Een ontzettend spannende baan waar jij de competitie met jouw tegenstanders aan kan gaan. Win jij de race en ben jij de snelste van jouw groep? Er is maar één manier om daarachter te komen…

Lot66 Breda

Een andere fantastische plek voor indoor karten in Nederland is Lot66 Breda. Deze baan heeft een leuke feature. Tijdens “karten in the dark” gaan alle lichten uit en wordt de race nog wat spannender. Daarnaast kan je bij Lot66 niet alleen indoor karten, er zijn verschillende activiteiten te beleven. Dat wordt dubbel zoveel plezier!

ZERO55 Apeldoorn

In Apeldoorn zit indoor kartbaan ZERO55 Apeldoorn. Deze kartbaan heeft een unieke combinatie van indoor en outdoor karten. De indoor lengte van de kartbaan is 240 meter en de outdoor lengte 100 meter. 

De outdoor baan is voorzien van verlichting, dus in het donker en met droog weer kan je binnen én zelfs buiten karten. Met droog weer zijn namelijk beide banen open en met slecht weer alleen het binnencircuit. Geniet van het beste van twee werelden met indoor en outdoor karten bij ZERO55 Apeldoorn.

SkagaVenture

SkagaVenture is een leuke indoor kartbaan gelegen in Schagen. Deze baan heeft elektrische karts en dat brengt wat leuks met zich mee: een boosterbutton. Hiermee haal jij je vrienden gegarandeerd in. 

Wanneer jij zelf even niet mee racet kun je de races bekijken vanuit het restaurant. Je hebt hier een waanzinnig uitzicht over het indoor circuit. Hoe leuk!

Planet Awesome Nijmegen

Indoor karten in Nijmegen doe je bij Planet Awesome Nijmegen. Deze baan is multi-level en beschikt over unieke en uitdagende bochten. Dit is dé plek voor de echte snelheidsduivels. Claim jij de 1ste plek op het podium met indoor karten?

Coronel Kartracing

Wat indoor karten bij Coronel Kartracing zo waanzinnig maakt, is dat dit indoor circuit is ontworpen door de racelegendes Tim en Tom Coronel. Scheur door snelle en langzame bochten, over de fly-over en door een tunnel. Dit indoor circuit is de ultieme plek om de innerlijke Formule 1-coureur in je los te laten.

HappyDays

Wanneer je op zoek bent naar een indoor circuit in Noord-Holland, dan ben je bij HappyDays aan het juiste adres. Ga hier vol gas over de rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten. Indoor karten was nog nooit zo uitdagend!

A15 Karting

Met een lengte van 700 meter behoort de multi-level kartbaan van A15 Karting tot de top van de langste indoor kartbanen in Nederland. De echte waaghalzen kunnen hier het gaspedaal tot de grond trappen op stimulerende rechte stukken en hun stuur skills testen in de haarscherpe bochten.

Boek tickets voor indoor karten in Nederland

Kortom: met indoor karten in Nederland kan jouw uitje altijd doorgaan en kan iedereen op een zelfverzekerde manier werken aan zijn of haar kart skills. Weet jij al waar jij wilt indoor karten? Plan snel jouw uitje naar een van deze indoor kartbanen en ga de strijd aan! 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...