10 leuke indoor kartbanen in Nederland

Ben jij een echte snelheidsduivel? Hou jij van snelheid en competitie? Maar heb je geen idee bij welke indoor baan je terecht kan? Geen probleem! Wij zetten hier 10 leuke indoor kartbanen in Nederland voor jou op een rijtje. Bij welke ben jij al geweest?

De Kartfabrique in Utrecht

De Kartfabrique in Utrecht is een prachtige kartbaan in het centrum van Nederland. Dit is met 750 meter de langste indoor kartbaan van Nederland. Met de industriële uitstraling doet de Kartfabrique doet zijn naam eer aan. Bij de Kartfabrique is ook altijd een racecoach aanwezig. Spreek hem aan voor tips en versla jouw vrienden op het circuit in Utrecht.

Indoor Karting Middelburg

Houd jij nu echt van het geluid en de geur van benzine. Hoort dat voor jou bij de race ervaring. Dan is de derde baan in dit rijtje echt wat voor jou: Indoor Karting Middelburg. De baan van 550 meter heeft een afwisseling van uitdagende bochten en rechte stukken. Uitdagend en perfect voor een goede race! 

Zero55 Enschede

Racen over een indoor kartbaan met meerdere verdiepingen en fly-overs? Dat kan bij Zero55 Enschede. Een ontzettend spannende baan waarop jij de competitie met jouw vrienden aan kan gaan. Win jij de race en ben jij de snelste van jouw vriendengroep? Een manier om daarachter te komen. 

Lot66 Breda

De 5e indoor kartbaan in de lijst alweer: Lot66 Breda. Deze baan heeft een leuke feature. Tijdens “karten in the dark” gaan alle lichten uit en wordt de race nog wat spannender. Daarnaast kan je bij Lot66 niet alleen karten, er zijn verschillende activiteiten te beleven! 

Zero55 Apeldoorn

In Apeldoorn zit indoor kartbaan Zero55. Een unieke baan. Deze baan is voornamelijk indoor. van het ene op het andere moment rij jij zo naar buiten en voel je de wind in je gezicht. In de zomer ligt 100 meter van deze baan buiten. Zo kan jij tegelijk indoor en outdoor karten.

SkagaVenture in Schagen

SkagaVenture is een leuke indoor kartbaan gelegen in Schagen. Deze baan heeft elektrische karts en dat brengt wat leuks met zich mee: een boosterbutton! Hiermee haal jij je vrienden gegarandeerd in. Wanneer jij zelf even niet mee racet kun je de races bekijken vanuit het restaurant. Hoe leuk!

Gamecity Zoetermeer

Krijg jij nooit genoeg van karten? Dan ben je bij Gamecity Zoetermeer aan het goede adres. Gamecity biedt namelijk een kartcursus aan. Wordt jij een pro karter op deze indoor baan?

The Maxx Veenendaal

Een snelle baan die 300 meter lang is vind je in bij The Maxx in Veenendaal. Perfectioneer ronde na ronde je tijd en misschien ben jij wel de snelste van de dag. 

Planet Awesome Nijmegen

En we eindigen onze Top 10 indoor kartbanen van Nederland met Planet Awesome Nijmegen. Een baan met meerdere levels en unieke en uitdagende bochten. Is dit de baan waarop jij eerste wordt?

Hezemans Indoor Karting

Ben jij een groot fan van autoraces? Dan ben jij misschien allang bekend met deze kartbaan. Namelijk Hezemans Indoor Karting. Deze baan is zoals de naam al verklapt opgericht door autocoureur Mike Hezemans. Zijn ervaring met racen is terug te zien op het 650 meter lange circuit dat ligt in Eindhoven. 

Dit was hem. De top 10 leukste indoor kartbanen van Nederland. Welke baan is jou favoriet? Plan snel jouw uitje naar een van deze top banen en ga de strijd aan! 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lees ook dit...

Dit is iets voor jou

De beste deals voor jou

Indoor Karting Middelburg
Middelburg, Zeeland