Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Karten in tijden van Corona

Er zijn gelukkig nog zat dingen mogelijk in deze rare tijden. Wel met extra maatregelen. Alle kartbanen houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. Dit is voor de veiligheid van jou en de medewerkers. Hierdoor kan je gewoon komen karten bij een kartbaan bij jou in de buurt. Hou er wel rekening mee dat je van tevoren reserveert. De maatregelen van de overheid zorgen voor een beperkt bezoekersaantal. Leg van tevoren je datum vast, zodat je zeker bent van je uitje naar de kartbaan! Karten kan nog wel in tijden van corona.

Racen met vier personen

Veel kartbanen beperken reserveringen tot maximaal 4 personen. Kinderen zijn vaak nog wel in grotere groepen welkom op de baan. Hierdoor kan je toch met je familie komen karten! Voor de kartbanen waar niet niet kan niet getreurd, je bent nu 75% zeker van een podiumplaats binnen je groep. Het moet even met wat minder mensen, maar dat mag de pret niet drukken. Een voordeel van de richtlijnen is dat het nu wat rustiger is op de baan, je kan nu dus extra goed aan je techniek werken. Na afloop van de race kan je bij de meeste kartbanen je overwinning  vieren met een drankje bij de aangelegen horecagelegenheden. 

Alleen het echte racegevoel telt

Je kan natuurlijk zelf een racespel kopen, een ventilator aanzetten en een helm en handschoenen aantrekken om het echte racegevoel thuis te krijgen. Toch voelt dat niet helemaal hetzelfde. Het echte kartgevoel krijg je pas wanneer je de kart onder je voelt en de strijd aangaat op het asfalt. Wij begrijpen dit. De wilde bochten en de geur van scheurende banden. Hiervoor moet je toch echt naar de kartbaan komen. Gelukkig is dit racegevoel nog steeds op een veilige manier te krijgen. 

Karten in tijden van corona kan dus hartstikke veilig en leuk zijn. Ben je benieuwd welke kartdeals bij jou in de buurt te vinden zijn?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lees ook dit...