Karten in Grootebroek

Karten in Grootebroek

Liefhebbers van snelheid en actie opgelet! Heb jij zin om een avontuurlijke dag vol spanning en competitie te beleven in Grootebroek, Noord-Holland? Kom dan karten bij HappyDays! Nodig al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een dagje karten in Grootebroek. Jullie zullen nog lang napraten over de fantastische tijd die jullie hebben gehad op de kartbaan in Grootebroek.

Bezoek de fantastische kartbaan in Grootebroek

Grootebroek is de perfecte plek voor adrenaline en bloedstollende race-actie. Op de kartbaan van HappyDays beleef je de spannendste avonturen. Ga vol gas op de rechte stukken en test je stuur skills in de tactische bochten op het 400 meter lange circuit.

Indoor karten in Grootebroek

Als je op zoek bent naar een indoor kartbaan in Grootebroek ben je bij HappyDays aan het juiste adres. De geur van benzine en het geluid van de karts geven je een echt Formule 1-gevoel. Pak jij de overwinning tijdens een dagje karten in Grootebroek? Er is maar een manier om daarachter te komen. Boek snel jouw tickets voor een dagje karten in Grootebroek.

Karten in Grootebroek: het ideale en veilige groepsuitje

Karten in Grootebroek is het leukste uitje voor iedereen. Of je nou een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje wilt organiseren: op de kartbaan in Grootebroek beleeft iedereen een fantastische tijd. Karten is fantastisch, ongeacht je leeftijd of skills. Ook kinderen kunnen genieten van karten met kinder karten. Elke racer ontvangt veiligheidsinstructies voor de heat begint, zodat iedereen een gave en veilige race kan beleven.

4 redenen om te kiezen voor karten in Grootebroek

  • Beleef een adembenemende race op de indoor kartbaan
  • Jong en oud kunnen genieten van een race
  • Karten is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten in Grootebroek is veilig voor iedereen

Praktische informatie over karten in Grootebroek

Het adres van HappyDays in Grootebroek is:

HappyDays

Industrieweg 48a, 1613 KV Grootebroek

Veel gestelde vragen over Grootebroek

Waar kun je karten in Grootebroek?

In Grootebroek, Noord-Holland ligt de kartbaan van HappyDays Noord-Holland. Je kunt hier geweldig racen op een indoor kartbaan van wel 400 meter lang. Daarnaast kun je er vele andere activiteiten proberen, zoals bowlen en lasergamen.

Boek direct jouw tickets.

Wat kan je verwachten van de kartbaan in Grootebroek?

De kartbaan van HappyDays Noord-Holland in Grootebroek, Noord-Holland heeft veel te bieden. Als je op zoek bent naar een unieke kart ervaring dan is dit de plek. Jouw race begint met een uitleg over de veiligheid en regels. Daarna mag je volop gas geven in op deze indoor kartbaan. Je kunt zelf kiezen hoeveel heats je wil racen. Voor kinderen zijn er speciale kinderheats, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen racen.

Vind de beste deals om te karten bij HappyDays.

Is de kartbaan in Grootebroek indoor of outdoor?

De kartbaan van HappyDays Noord-Holland in Grootebroek is indoor.

Wat is de lengte van de kartbaan in Grootebroek?

De lengte van de kartbaan van HappyDays in Noord-Holland is 400 meter.