Karten in Utrecht (stad)

Ontdek geweldige kartdeals in Utrecht (stad)!

Een dagje karten in het centrum van Utrecht? Dan zit je bij ons goed. In Utrecht vind je de Kartfabrique: de langste indoor kartbaan van Nederland! Op een baan van wel 750 meter lang leer jij hoe je écht snelle rondes kunt rijden in jouw kart. Je kart op een toffe locatie, de kartbaan is namelijk gevestigd in een oude fabriek.

Wil jij alles uit jouw heat halen? Bij de Kartfabrique loopt altijd een race coach rond die je kan vragen voor tips en tricks. Zo verbeter jij jouw race kills! Via de Go-Kart Racing Club app houd jij jouw resultaten bij. Klik je telefoon in het stuur en houd jouw snelheid bij terwijl je racet.

Karten in Utrecht: combideals

Iets anders dan karten? Bij de Kartfabrique kun je ook lasergamen en los gaan in een escape room. Je kunt meerdere activiteiten, bijvoorbeeld karten en lasergamen, combineren in een middag. Zo profiteer jij van de beste deals en haal je alles uit jouw middag!

Karten nabij Utrecht

Vind je het niet erg om iets verder te rijden? Binnen ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht vind je de waanzinnige kartbaan ZERO55 Apeldoorn. Op deze kartbaan in Apeldoorn geniet je van een waanzinnige combinatie van indoor en outdoor karten, hoe gaaf is dat? Ook zijn hier nog andere leuke activiteiten te beleven.

Veel gestelde vragen over Utrecht (stad)

Welke kartbaan is er te vinden in Utrecht (stad)?

In Utrecht (stad) kun je karten bij de Kartfabrique. Deze kartbaan is gevestigd in een originele locatie: je kart namelijk in een oude fabriek.
Nabij Utrecht (stad) kun je karten bij ZERO55 Apeldoorn.

Is er een minimumleeftijd om te mogen karten op de kaartbaan in Utrecht?

Nee, er is geen minimum leeftijd. Karten is mogelijk vanaf 1.35m.

Is de kartbaan in Utrecht (stad) indoor of outdoor?

Deze kartbaan is indoor.

Hoelang duurt een heat (een ronde karten)?

Een heat karten duurt 10 minuten.