Race experience in Almere

>>
Beleef de gaafste race experience in Almere! Zo race jij over de gaafste circuits wereldwijd en kan je het tegen jouw tegenstanders opnemen. Deze race experience in Almere wil jij niet missen!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Race experience in Almere

Voor een uniek uitje kies je voor een race experience in Almere, Flevoland. Hier vind je namelijk Immersive. Bij Immersive kan je simracen, 4D racen en 4D VR racen. Een unieke manier van virtueel racen.

Hoe ziet een race experience in Almere er uit?

Wat houdt zo’n race experience in Almere nou precies in? Je zult niet op een fysieke kartbaan gaan karten, maar door middel van een game. Dit wordt ook wel simracen genoem. Sim racing in Nederland wordt ook steeds populairder omdat het ook thuis kan. Maar voor de echte belevenis moet je bij Immersive zijn.

Wanneer je voor een race experience in Almere bij Immersive kiest, kan je met 16 tegenstanders tegelijk simracen. Zo zit je in een simulator en maak je gebruik van gas pedalen en een stuur. Op deze manier lijkt het net of jij je op het circuit begeeft.

Ook leuk om te weten is dat jij zelf bepaalt in welke racewagen en op welk circuit jij racet. Zo kan jij kiezen uit wereldwijde circuits en ontdek je op deze manier de gaafste circuits. Race samen met jouw tegenstanders en ontdek wie de beste racer is.

Betaalbare activiteit

Een race experience in Almere is ook betaalbaar. Zo kost het minder dan een heat karten op de kartbaan maar beleef jij wel bijna dezelfde ervaring. Vooral wanneer je voor 4D VR racen kiest lijkt het net echt of jij op het circuit racet.

Een veilige race experience in Almere

Daarnaast is een race experience in Almere een veiliger. Er zitten uiteraard geen heftige gevolgen aan het crashen op een spel – zo begin jij gewoon weer overnieuw. Het is natuurlijk niet de bedoeling om te crashen wanneer jij een topscore wilt behouden.

Voorwaarden

Vanaf 10 jaar oud en 1.30m lang kan jij al deze race experience in Almere beleven. Dus waar wacht je nog op? Bekijk welke deal jouw favoriet is en plan snel jouw bezoek.

Handige artikelen

Karten

De 4 leukste kinderfeestjes in Breda

Woon jij in de omgeving van Breda en wil jij binnenkort je kinderfeestje vieren? Dan moet je bij Lot66 in Breda zijn. Lot66 Breda heeft een breed aanbod aan leuke kinderfeestjes: van karten tot bowlen en zelfs lasergamen. Welk van deze vier is het kinderfeestje voor jou?

Lees meer »
Karten

Driftkarten: zo doe je dat

Drift karten is een bijzondere techniek en vergt veel skills om het te kunnen meesteren. Tijdens het driften, gebruik je jouw kart om haakse bochten te maken. Heb jij altijd al willen weten hoe je kunt drift karten? In dit artikel leggen wij uit hoe je kunt drift karten.

Lees meer »