Karten in Lelystad

Helaas, nog geen deals beschikbaar voor karten in Lelystad

Karten in Lelystad: het leukste uitje

Liefhebbers van snelheid en competitie opgelet! Ben je op zoek naar een zenuwslopende en spannende activiteit? Karten in Lelystad, Flevoland is dan perfect voor jou. Je zal de adrenaline door je lichaam voelen gieren terwijl je het gaspedaal tot de grond in trapt. Trommel al jouw vrienden, familie of collega’s op voor karten in Lelystad en laat ze zien wie the best on track is!

Ontdek de meest fantastische kartbaan in Lelystad

Wanneer je komt karten in Lelystad zal je gegarandeerd een indrukwekkende race beleven. In Lelystad vind je namelijk een uitdagende baan waar jouw kart skills op de proef worden gesteld. Beleef onvergetelijke en sensationele avonturen tijdens het karten bij Kartbaan Lelystad. Met een indrukwekkende lengte van 735 meter krijg jij hier het echte Formule 1-gevoel. Shine jij net zoals Max Verstappen op het asfalt van de kartbaan in Lelystad?

Op de kartbaan van Kartbaan Lelystad zullen de echte snelheidsduivels hun geluk niet op kunnen. Ga vol gas op de rechte stukken van het circuit en kies de juiste tactiek om de scherpe bochten door te komen. Ben jij klaar om jouw kart skills te verbeteren op de outdoor kartbaan? Zet je helm op, start de motor en laat jouw tegenstanders zien wie de snelste heat kan racen tijdens karten in Lelystad.

Outdoor karten in Lelystad

Tijdens het karten in Lelystad race jij op een outdoor kartbaan. Dit is dé plek voor alle racemonsters. Een groot voordeel van outdoor karten is dat er meer ruimte is om andere coureurs in te halen. Er is meer ruimte om te manoeuvreren en in te halen waardoor de gemiddelde snelheden hoger liggen dan met indoor karten. Deze kartbaan in Lelystad is waanzinnig!

Ervaren coureurs kunnen karten in VT250 karts in Lelystad

Deze kartbaan in Lelystad verdient een plekje in het hart van de echte racefans. Je kunt hier met je eigen kart racen of een kart huren. De ervaren coureurs met licentie kunnen zelfs een VT250 kart huren. Deze gaan nóg sneller, waardoor jij nog harder kunt racen op de outdoor kartbaan. Karting in Lelystad is dus voor iedereen gaaf om te doen.

Een unieke kart ervaring nabij Lelystad

In Almere ben je op het juiste adres bij Immersive voor een unieke manier van karten. Hier ga je namelijk simracen, ook wel virtueel racen. Een spectaculaire manier om te racen. In de simulatoren kies jij jouw racewagen en circuit. Door middel van gaspedalen en een stuur lijkt het net of jij echt op de kartbaan racet. Een super leuke manier om virtueel te karten vlakbij Lelystad.

Karten bij HappyDays

Op maar een halfuur rijden vanaf Lelystad kan je in Grootebroek komen karten bij HappyDays. Rijd via de dijk richting Noord-Holland en ontdek wat HappyDays allemaal te bieden heeft. Zo race je hier in traditionele karts over de 400 meter lange indoor kartbaan. Er valt hier nog veel meer te beleven. Je kan namelijk ook kiezen voor andere fantastische activiteiten en dat allemaal onder één dak. Kom dat zeker zelf beleven!

Karten in de buitenlucht in Lelystad

Karten in Lelystad: het ultieme groepsuitje

Wanneer je van plan bent om een groepsuitje te organiseren in Lelystad is karten de beste optie. Iedereen kan namelijk – ongeacht leeftijd of skills – genieten van het karten in Lelystad. Hierdoor is karten een uitje dat leuk is voor iedereen. Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of wil je gewoon een uitdagende dag met vrienden beleven? Met karten in Lelystad wordt het een geslaagd dagje uit!

Karten in Lelystad is het ultieme uitje voor groepen, omdat het ook goed is voor team building. Je hebt niet alleen een onvergetelijke dag, maar je verbetert ook nog de band met je vrienden, familie of collega’s tijdens karten in Lelystad. Ben jij de eerste die over de finish line van de kartbaan in Lelystad scheurt? Er is maar één manier om daarachter te komen. Boek snel jouw uitje naar Lelystad om te karten!

Ga karten met jouw kinderfeestje in Lelystad

Wil je een kinderfeestje vieren in Lelystad maar ben je nog op zoek naar een passende activiteit? Kom dan zeker karten in Lelystad! Karten is een spannende activiteit voor de kinderen waarmee kinderen erg veel plezier en actie kunnen beleven. Als je zoekt naar een actief en competitief kinderfeestje is karten de ideale activiteit. Er zijn speciale kinderkarts beschikbaar op de kartbaan in Lelystad. De kinderen krijgen veiligheidsinstructies voor de heat begint. Kies daarom voor karting in Lelystad.

Geniet van een hapje en drankje na het karten in Lelystad

Lekker wezen racen en wil je nog even de scores bespreken onder genot van een hapje en drankje? Dat kan! Het kartcentrum in Lelystad beschikt over een clubrestaurant waar je na alle inspanning even kunt ontspannen. Geniet van de heerlijkste patatjes, snacks en nog veel meer. Je kunt zelfs nog op schermen meekijken naar andere races op de kartbaan.

5 redenen waarom je wilt karten in Lelystad

  • Er zijn verschillende karts beschikbaar, dus jong en oud kunnen genieten van een veilige race
  • Race op een spectaculaire kartbaan in Lelystad
  • Karten in Lelystad is de perfecte activiteit voor elke gelegenheid
  • Karten in Lelystad is leuk om met een groep te doen
  • Geniet van een heerlijk hapje en drankje voor of na de race

Praktische informatie over karten in Lelystad

Het adres van Kartbaan Lelystad is:

Kartbaan Lelystad

Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Veel gestelde vragen over Lelystad

Waar kan ik karten in Lelystad?

In Lelystad, Flevoland vind je 1 kartcentrum genaamd Kartbaan Lelystad.

Wat kan ik verwachten van een dagje karten in Lelystad?

Tijdens een dagje karten in Lelystad beleef je een dag om nooit te vergeten. De kartbaan is sensationeel en uitdagend voor elke racer, ongeacht de leeftijd of skills. Ervaren coureurs met een licentie kunnen hier zelfs een nog snellere kart huren met nog meer vermogen om nog harder te racen. Om de veiligheid te waarborgen krijgt elke racer een veiligheidsinstructie voor de race begint.

Is de kartbaan in Lelystad indoor of outdoor?

De kartbaan Kartbaan Lelystad is outdoor.

Hoelang is de kartbaan in Lelystad?

De kartbaan in Lelystad heeft een lengte van 735 meter.