Simracen in Almere

>>
Op zoek naar een uniek uitje in Almere? Kom simracen in Almere. Racen in een simulator is waanzinnig cool en lijkt levensecht!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Simracen in Almere

Ben je klaar voor een uniek en spannend dagje uit in Almere? Kom simracen in Almere en beleef een avontuur om nooit te vergeten. Simracen is eigenlijk virtueel racen. Het leuke aan simracen in Almere is dat jij zelf het circuit mag uitkiezen waar jij op wilt scheuren. En dat is nog niet alles: ook de racewagen waarin jij de winnaar gaat worden kies je zelf uit.

Simracen in Almere op de gaafste circuits

Wanneer je gaat simracen in Almere heb je de keuze uit de meest uitdagende circuits. Er zijn 140+ racewagens waar je uit kunt kiezen, dus de keuze is reuze. Daarnaast zijn er 30+ verschillende circuits om over te racen. Zie jij jezelf al scheuren op het GP Zandvoort Circuit?

Simracen in Almere is leuk voor elk skill level

Een groot voordeel aan simracen in Almere is dat deze activiteit geschikt is voor iedereen, ongeacht je skill level. Veel mensen komen voor het eerst simracen in Almere bij Immersive. De simulatoren kunnen aangepast worden aan jouw niveau.

Zo kunnen ook de beginnende simracers een waanzinnige dag beleven. Heb jij al veel ervaring met simracen? Dan is simracen in Almere ook zeker weggelegd voor jou. Stem dan de simulator af op jouw gewenst niveau. Simracen in Almere is uitdagend voor elke deelnemer!

Racecoaches aanwezig tijden simracen in Almere

Wanneer je ervoor kiest om te gaan simracen in Almere, zijn er racecoaches aanwezig. Deze racecoaches kunnen jouw tips geven om nog beter te worden. Stel gerust al je vragen aan hen, zo vergroot je jouw kans om op de top van het scorebord te komen.

Maak simracen in Almere specialer met diverse extra’s

Wil je jouw simrace uitje nog cooler maken? Dat kan ook bij Immersive. Kies bijvoorbeeld voor een extra toevoeging van VR. Tijdens een VR simrace ga je helemaal in op de zenuwslopende race. Het lijkt levensecht.

Boek tickets voor simracen in Almere

Nu je weet hoe gaaf het is om te gaan simracen in Almere, is het tijd om dit uitje te plannen. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende race. Stap in de simulatoren, ga de uitdaging aan en ervaar de meest gave sim race experience.

Handige artikelen

Karten

Karten met kinderen – een ideale activiteit

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit voor kinderen? Dan is karten de ideale activiteit voor jou! Karten is een super populaire activiteit voor jong en oud en dat is niet zonder reden! Karten is de ideale activiteit voor als je samen met je vrienden een spannend avontuur wilt beleven of een kinderfeestje wilt organiseren. Karten is vooral voor de jongere coureurs onder ons een super leuke activiteit. Lees hier waarom karten een ideale activiteit is voor kinderen!

Lees meer »
kart outfit
Karten

Hieruit bestaat jouw kart outfit

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je het circuit op kunt trek je beschermende kleding aan. Schoenen, overall, helm etc. Waarom draag je dat allemaal en wat moet je nog meer aan om veilig het circuit op te gaan? Lees hier waaruit jouw karting outfit bestaat!

Lees meer »
Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »