Simracen in Almere

>>
Op zoek naar een uniek uitje in Almere? Kom simracen in Almere. Racen in een simulator is waanzinnig cool en lijkt levensecht!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 1 heat 4D VR racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
22,50
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Simracen in Almere

Ben je klaar voor een uniek en spannend dagje uit in Almere? Kom simracen in Almere en beleef een avontuur om nooit te vergeten. Simracen is eigenlijk virtueel racen. Het leuke aan simracen in Almere is dat jij zelf het circuit mag uitkiezen waar jij op wilt scheuren. En dat is nog niet alles: ook de racewagen waarin jij de winnaar gaat worden kies je zelf uit.

Simracen in Almere op de gaafste circuits

Wanneer je gaat simracen in Almere heb je de keuze uit de meest uitdagende circuits. Er zijn 140+ racewagens waar je uit kunt kiezen, dus de keuze is reuze. Daarnaast zijn er 30+ verschillende circuits om over te racen. Zie jij jezelf al scheuren op het GP Zandvoort Circuit?

Simracen in Almere is leuk voor elk skill level

Een groot voordeel aan simracen in Almere is dat deze activiteit geschikt is voor iedereen, ongeacht je skill level. Veel mensen komen voor het eerst simracen in Almere bij Immersive. De simulatoren kunnen aangepast worden aan jouw niveau.

Zo kunnen ook de beginnende simracers een waanzinnige dag beleven. Heb jij al veel ervaring met simracen? Dan is simracen in Almere ook zeker weggelegd voor jou. Stem dan de simulator af op jouw gewenst niveau. Simracen in Almere is uitdagend voor elke deelnemer!

Racecoaches aanwezig tijden simracen in Almere

Wanneer je ervoor kiest om te gaan simracen in Almere, zijn er racecoaches aanwezig. Deze racecoaches kunnen jouw tips geven om nog beter te worden. Stel gerust al je vragen aan hen, zo vergroot je jouw kans om op de top van het scorebord te komen.

Maak simracen in Almere specialer met diverse extra’s

Wil je jouw simrace uitje nog cooler maken? Dat kan ook bij Immersive. Kies bijvoorbeeld voor een extra toevoeging van VR. Tijdens een VR simrace ga je helemaal in op de zenuwslopende race. Het lijkt levensecht.

Boek tickets voor simracen in Almere

Nu je weet hoe gaaf het is om te gaan simracen in Almere, is het tijd om dit uitje te plannen. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende race. Stap in de simulatoren, ga de uitdaging aan en ervaar de meest gave sim race experience.

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
Actief en origineel bedrijfsuitje
Karten

Actief en origineel bedrijfsuitje? Kom karten!

Op zoek naar een actief en origineel bedrijfsuitje? Karten is de ideale activiteit voor jou en jouw collega’s. Karten is uitermate geschikt voor teambuilding. Om je collega’s in een andere omgeving en op een andere manier te zien geeft een boost aan de sfeer en samenwerking. Ontdek nu waarom je moet kiezen voor karten als actief bedrijfsuitje.

Lees meer »
Karten

Karten in tijden van corona? Dat kan!

Alle kartbanen van Nederland doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt genieten van een spannende middag of avond. Karten is namelijk, ondanks het coronavirus, nog steeds heel veilig en leuk om te doen!  Kartbanen zijn open en werken hard om de richtlijnen van het RIVM aan te houden. Veilig karten in tijden van Corona? Wij vertellen je er alles over.

Lees meer »