Simracen in Almere

>>
Op zoek naar een uniek uitje in Almere? Kom simracen in Almere. Racen in een simulator is waanzinnig cool en lijkt levensecht!
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Simracen in Almere

Ben je klaar voor een uniek en spannend dagje uit in Almere? Kom simracen in Almere en beleef een avontuur om nooit te vergeten. Simracen is eigenlijk virtueel racen. Het leuke aan simracen in Almere is dat jij zelf het circuit mag uitkiezen waar jij op wilt scheuren. En dat is nog niet alles: ook de racewagen waarin jij de winnaar gaat worden kies je zelf uit.

Simracen in Almere op de gaafste circuits

Wanneer je gaat simracen in Almere heb je de keuze uit de meest uitdagende circuits. Er zijn 140+ racewagens waar je uit kunt kiezen, dus de keuze is reuze. Daarnaast zijn er 30+ verschillende circuits om over te racen. Zie jij jezelf al scheuren op het GP Zandvoort Circuit?

Simracen in Almere is leuk voor elk skill level

Een groot voordeel aan simracen in Almere is dat deze activiteit geschikt is voor iedereen, ongeacht je skill level. Veel mensen komen voor het eerst simracen in Almere bij Immersive. De simulatoren kunnen aangepast worden aan jouw niveau.

Zo kunnen ook de beginnende simracers een waanzinnige dag beleven. Heb jij al veel ervaring met simracen? Dan is simracen in Almere ook zeker weggelegd voor jou. Stem dan de simulator af op jouw gewenst niveau. Simracen in Almere is uitdagend voor elke deelnemer!

Racecoaches aanwezig tijden simracen in Almere

Wanneer je ervoor kiest om te gaan simracen in Almere, zijn er racecoaches aanwezig. Deze racecoaches kunnen jouw tips geven om nog beter te worden. Stel gerust al je vragen aan hen, zo vergroot je jouw kans om op de top van het scorebord te komen.

Maak simracen in Almere specialer met diverse extra’s

Wil je jouw simrace uitje nog cooler maken? Dat kan ook bij Immersive. Kies bijvoorbeeld voor een extra toevoeging van VR. Tijdens een VR simrace ga je helemaal in op de zenuwslopende race. Het lijkt levensecht.

Boek tickets voor simracen in Almere

Nu je weet hoe gaaf het is om te gaan simracen in Almere, is het tijd om dit uitje te plannen. Daag al jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een spannende race. Stap in de simulatoren, ga de uitdaging aan en ervaar de meest gave sim race experience.

Handige artikelen

Karten

Karten en bowlen – dé perfecte activiteiten voor jouw feestje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw feestje maar heb nog geen idee wat leuk is om te doen? Wij hebben het antwoord voor jou! Karten en bowlen zijn dé perfecte activiteiten voor jouw feestje en zijn geschikt voor iedere leeftijd. Daag je vrienden, familie of collega’s uit in een spannende kart race of bowlingwedstrijd en beleef de leukste dag! Lees hier waarom juist karten en bowlen de perfecte activiteiten zijn voor jouw feestje!

Lees meer »
Karten

De leukste kartbanen voor kinderen in Nederland

Op zoek naar een leuke en actief uitje om te doen met kinderen in Nederland? Ga met de kinderen karten. In Nederland vind je een hoop toffe kartbanen die geschikt zijn voor kinder en familie karten. Hierbij een overzicht van de leukste kartbanen waar kinderen meer dan welkom zijn voor een kartrace.

Lees meer »