Race simulator huren in Almere

>>
Race simulator huren in Almere? Dat is mogelijk bij Immersive! Dit is een unieke manier om virtueel te racen op een locatie naar eigen keuze. Een leuke toevoeging om jouw evenement spectaculair te maken. Kom daarom zeker een race simulator huren in Almere.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Race simulator huren in Almere

Als je op zoek bent naar een unieke toevoeging voor jouw evenement of partij is een race simulator huren in Almere een leuke optie. Met een race simulator lijkt het net of jij je op een racecircuit bevindt. Bij Immersive in Almere, Flevoland kan jij dit nu ook ervaren. Ontdek nu waarom jij een race simulator in Almere moet huren.

Waarom een race simulator huren in Almere?

Bij Immersive kan jij nu een race simulator huren in Almere. Dit is een unieke beleving voor een virtuele race. Zo ga jij simracen tegen online tegenstanders, hoe tof is dat? Of je nu voor een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een beurs iets gaafs zoekt is het huren van een race simulator een leuke mogelijkheid. Nu is jouw kans om jouw race skills te laten zien. Je zult gebruik maken van gaspedalen en een stuur – dit zorgt voor de ultieme ervaring.

Op locatie in een race simulator racen in Almere

Bij Immersive kan je ook op locatie in een race simulator racen in Almere. Hier heb je keuze uit simracen, 4D racen en 4D VR racen. Aan de hand hiervan kan jij op een gave manier over de leukste circuits ter wereld virtueel racen. Simracen wordt ook steeds populairder. Neem plaats in een race simulator en kies jouw favoriete racewagen: it’s time to race.

Thuis simracen

Het is ook mogelijk om een race simulator te huren in Almere om thuis te gebruiken. Zo is er keuze uit verschillende simulatoren en je kunt bijvoorbeeld ook voor een complete set kiezen. Hierbij krijg je dan ook een playseat. Zo lijkt het net echt of jij in de racewagen racet. Dit is echt een onvergetelijke ervaring.

Kom nu jouw race simulator huren in Almere

Of je nu een race simulator wilt huren in Almere of op locatie wilt komen racen, bij Immersive is dit allemaal mogelijk. Vanaf 10 jaar oud en 1.30m lang kan jij bij Immersive komen racen. Waar wacht je nog op? Het is tijd om een race simulator te huren in Almere. Ervaar nu zelf hoe gaaf dit is!

Handige artikelen

Simracen in Nederland
Race experience

Sim racing in Nederland – hier kan jij simracen

Heb jij altijd gedroomd om te ervaren hoe het is om een F1 coureur te zijn? Dat kan! Door middel van wat improvisatie kan jij namelijk toch racen. Dit kan door middel van simracen. Sim racing in Nederland wordt steeds bekender. Daardoor doen veel mensen dit dan ook thuis. Maar dat hoeft natuurlijk niet – er zijn ook vele leuke locaties waar je dit kan doen zoals Immersive in Almere. Ontdek gauw wat simracen is en waar je dit kan doen.

Lees meer »
kart outfit
Karten

Hieruit bestaat jouw kart outfit

De reservering voor jouw kart activiteit is gemaakt en je bent er helemaal klaar voor. Voordat je het circuit op kunt trek je beschermende kleding aan. Schoenen, overall, helm etc. Waarom draag je dat allemaal en wat moet je nog meer aan om veilig het circuit op te gaan? Lees hier waaruit jouw karting outfit bestaat!

Lees meer »
Dagjes uit in Noord-Holland: karten bij Coronel Kartracing
Karten

Karten als sport: hoe en waar doe je dat?

Heb jij altijd al willen karten als professionele sport maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontdek hier hoe je kunt kunt karten als sport en waar. Word jij de nieuwe Max Verstappen? Kom er achter en begin met het volgen van kart cursussen.

Lees meer »