Race simulator huren in Almere

>>
Race simulator huren in Almere? Dat is mogelijk bij Immersive! Dit is een unieke manier om virtueel te racen op een locatie naar eigen keuze. Een leuke toevoeging om jouw evenement spectaculair te maken. Kom daarom zeker een race simulator huren in Almere.
Deel lijst via:
Facebook
Email
WhatsApp

Leukste activiteiten in Almere

Almere: 2 heats simracen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Almere: 1 heat simracen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
10,00
per persoon

Almere: 2 heats 4D racen bij Immersive

1u 10m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
30,00
per persoon

Almere: 1 heat 4D racen bij Immersive

40m
jaar
Immersive
  • Almere
4.7 / 5
17,50
per persoon

Race simulator huren in Almere

Als je op zoek bent naar een unieke toevoeging voor jouw evenement of partij is een race simulator huren in Almere een leuke optie. Met een race simulator lijkt het net of jij je op een racecircuit bevindt. Bij Immersive in Almere, Flevoland kan jij dit nu ook ervaren. Ontdek nu waarom jij een race simulator in Almere moet huren.

Waarom een race simulator huren in Almere?

Bij Immersive kan jij nu een race simulator huren in Almere. Dit is een unieke beleving voor een virtuele race. Zo ga jij simracen tegen online tegenstanders, hoe tof is dat? Of je nu voor een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een beurs iets gaafs zoekt is het huren van een race simulator een leuke mogelijkheid. Nu is jouw kans om jouw race skills te laten zien. Je zult gebruik maken van gaspedalen en een stuur – dit zorgt voor de ultieme ervaring.

Op locatie in een race simulator racen in Almere

Bij Immersive kan je ook op locatie in een race simulator racen in Almere. Hier heb je keuze uit simracen, 4D racen en 4D VR racen. Aan de hand hiervan kan jij op een gave manier over de leukste circuits ter wereld virtueel racen. Simracen wordt ook steeds populairder. Neem plaats in een race simulator en kies jouw favoriete racewagen: it’s time to race.

Thuis simracen

Het is ook mogelijk om een race simulator te huren in Almere om thuis te gebruiken. Zo is er keuze uit verschillende simulatoren en je kunt bijvoorbeeld ook voor een complete set kiezen. Hierbij krijg je dan ook een playseat. Zo lijkt het net echt of jij in de racewagen racet. Dit is echt een onvergetelijke ervaring.

Kom nu jouw race simulator huren in Almere

Of je nu een race simulator wilt huren in Almere of op locatie wilt komen racen, bij Immersive is dit allemaal mogelijk. Vanaf 10 jaar oud en 1.30m lang kan jij bij Immersive komen racen. Waar wacht je nog op? Het is tijd om een race simulator te huren in Almere. Ervaar nu zelf hoe gaaf dit is!

Handige artikelen

De beste kartdeals tijdens de voorjaarsvakantie: Karten bij ZERO55 Enschede
Karten

Wat is 1 heat bij karten?

Jij bent helemaal klaar om te karten en hebt je vrienden, familie of collega’s al uitgenodigd voor een bloedstollend spannende race op een van de circuits in Nederland. Je wilt graag een reservering maken, maar ziet vervolgens bij het afrekenen ‘1 heat karten’ of ‘2 heats karten’ staan. Maar wat betekent 1 ‘heat’ karten eigenlijk precies? Wij leggen het je uit!

Lees meer »
Karten

Tips karting: met deze 6 tips versla jij iedereen op de kartbaan

Wanneer je een dagje uit gaat met familie, vrienden of collega’s is meedoen altijd belangrijker dan winnen. Behalve als je gaat karten natuurlijk! Tijdens een heat karten gelden compleet andere regels: jij bent hier maar met één reden en dat is winnen! Want wie wil zijn beste vriend, vriendin, vader of collega nou niet verslaan tijdens een spannende race? Geen zorgen, wij helpen! Met deze 5 relatief eenvoudige tips, wordt jij de baas van de kartbaan!

Lees meer »